SENZACIJA NA POMOLU

Crveni iz Parka Mladeži misle ozbiljno - Split daje milijun eura za Ivana Krstanovića!

Nakon što je drugi splitski klub krenuo u dovođenje Hajdukovog kapetana Srđana Andrića, u Zagrebellu su jučer potvrdili kako su se Splićani zaista interesirali i za mogućnost dovođenja Krstanovića.
Piše: Toni RoićObjavljeno: 31. svibanj 2011. 10:58

Osim nekoliko inozemnih klubova, sa Slazburgom kao glavnim kandidatom za njegov angažman, u lov na najboljeg strijelca lige Ivana Krstanovića krenuo je i - Split!

Vijest naravno ima okus senzacije jer Zagreb na Krstanoviću želi zaraditi najmanje milijun eura, ali očito da Split ne misli štedjeti novac u želji da se dokaže i u Europskoj ligi. Nakon što je drugi splitski klub krenuo u dovođenje Hajdukovog kapetana Srđana Andrića, u Zagrebellu su jučer potvrdili kako su se Splićani zaista interesirali i za mogućnost dovođenja Krstanovića.

Kada su dolasci u pitanju, Luka Pavlović je u nedjelju ponovno gledao lijevog bočnog drugoligaša Vinogradara, Marka Povrženića, ali kakve li koincidencije, prema najnovijim vijestima iz Mladine u igri se ponovo pojavio Split, koji osim za Krstanovića sprema ponudu baš za Povrženića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:34