Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

CVITANOVIĆ NAHVALIO JUNAKA SUSRETA, TOKIĆ ČESTITAO MODRIMA 'Soudani je pokazao zašto svake sezone zabija 15-20 golova, to je Soudani kakvog trebamo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2017. 00:10

Za nogometaše Dinama bilo je iznimno važno da se nakon ispadanja iz Europske lige vrate na pobjedniči kolosijek.

I u tome su uspjeli. U 7. kolu Prve HNL slavili su u gostima kod Lokomotive 3:0 uz hat-trick Soudanija.

"Mislim da je bila sadržajna utakmica s obzirom na temperaturu koja se nije spuštala.Zasluženo smo pobijedili, imali smo malih problema u otvaranju utakmice, kod dva ubačaja Lokomotive smo imali i malo sreće. Stvorili smo još dosta situacija, pristup je bio pravi, vidjelo se u organizaciji igre i situacijama koje smo radili da je sve funkcioniralo", rekao je Dinamov trener Mario Cvitanović nakon susreta.

Posebno je nahvalio junaka susreta.

"Soudani je pokazao zašto svake sezone zabija 15-20 golova, to je Soudani kakvog mi trebamo, ali i kakav on sam želi biti. Nije ni on bio zadovoljan dosadašnjim prezentacijama, no mučile su ga i ozljede. Sretan sam zbog njega, ali i svakog pojedinca. Čestitam momcima na karakteru i prikazanoj igri danas".

S druge strane, trener Lokomotive Mario Tokić čestitao je suparniku na pobjedi.

"Slažem se s kolegom, zaslužena pobjeda Dinama. U početku utakmice imali smo nekoliko situacija koje smo morali završiti golom. Dinamo je svoju prvu pravu priliku zabio, kasnije smo imali još par prilika, ali realizacija nije bila na razini. Dinamo je nakon 0:2 potpuno dominirao i njegova pobjeda više nije dolazila u pitanje. Opet nisam zadovoljan središnjim dijelom moje obrane, nije to bilo dobro. Datković na klupi? Nije mu zabetonirana pozicija, a Soldo je bio dobar u Rijeci, međutim u ovoj utakmici kao da je bio fasciniran Dinamom. Nakon pauze će to biti drugačija ekipa, dobit ćemo određeno iskustvo".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. svibanj 2024 04:37