Foto: Damir Krajac / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

CVITANOVIĆ NAKON TEŠKE POBJEDE PODCRTAO 'Ovo je prva utakmica da nam suparnik nije stvorio nijednu šansu' TOPLAK 'Suđenje bez pogreške'

Oba trenera imali su razloga za zadovoljstvo nakon utakmice Dinamo-Inter (1:0) U 18. kolu Prve HNL.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. prosinac 2017. 22:13

Samir Toplak, Interov trener, unatoč porazu bio je zadovoljan jednim dijelom igre. Onim obrambenim.

- U obrani smo igrali jako dobro, gusto, kompaktno, ograničili smo ih na jednu pravu priliku u prvom poluvremenu, presudila je jedna taktička greška. No u aspektu napada to nije bila momčad koju gledam na treningu, bili su dečki pod blokadom, iako nema razloga, nismo ni pod kakvim pritiskom. Očito još treba raditi na psihološkom segmentu - rekao je Toplak, otkrivši da je kod gola zaspao Petar Mamić, zbog čije je pogreške Olmo ostao sam. No Topak je podcrtao nešto drugo.

- Moram pohvaliti suđenje, nikad dosad nije bilo ovako dobro, bez greške!

Mario Cvitanović ne bježi od činjenice da je njegova momčad do bodova došla jako teško.

- Uzeli smo tri boda, što smo i najavljivali i željeli. Teško je probiti defenzivan blok, Inter je bio defenzivno dobro orijentiran i koncentriran, zatvorili su Zaprešićani sve kanale i rupe. Nismo imali previše raspoloženih pojedinaca, loše smo se i sporo kretali bez lopte, nismo imali rješenja. Možda smo se malo potrošili protiv Istre, emocionalno i fizički, ali na kraju smo ovu pobjedu zaslužili. Još da smo rano poveli, da je Herniquez zabio, sigurno bi bilo lakše. Imali smo opet 12 udaraca po golu, pet ili šest u okvir, tražili smo pobjedu do samog kraja, išli po taj gol. Također, čestitam igračima zbog još nečega: ovo je, mislim, prva utakmica da nam suparnik nije stvorio nijednu šansu! To je ono što me raduje!

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 00:56