Karlovac, 100410.Igraliste Branko Cavlovic - Cavlek.T-com 1. HNL, 24. kolo susret izmedjuKarlovca i Varteksa. Na slici: Zvonko Pamic i Josip Brezovec (D).Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
PRVO POJAČANJE?

'Cvjeta' suradnja Dinama i Bayera - Zvonko Pamić blizu prelaska u Maksmir!

Zvonko Pamić prije dvije sezone iz Karlovca zaputio se prema Leverkusenu, gdje nikada nije zaigrao u nekoj službenoj utakmici. Poslije je posuđen Freiburgu
Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 17. svibanj 2012. 15:04

Zvonko Pamić već je godinama tiha patnja izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića. Koji bi ga, čini se, konačno mogao dovesti u Maksimir.

Zvonko Pamić prije dvije sezone iz Karlovca zaputio se prema Leverkusenu, gdje nikada nije zaigrao u nekoj službenoj utakmici. Mladi veznjak je briljarao na Europskom prvenstvu do 19 godina gdje je Hrvatska stigla do polufinala, a onda kao igrač Leverkusena odlazio na posudbe (prvo u Freiburg, pa u Duisburg).

Prve godine Pamić se u dresu Freiburga i nije naigrao. Tada je u Bundesligi skupio samo dva nastupa, u dvobojima protiv Bayerna i Borussije Mönchengladbach ulazio je s klupe za pričuve.

No, prošle sezone Pamić je u 2. njemačkoj ligi skupio 24 prvenstvene utakmice i postigao jedan pogodak. Dolazak Pamića u Maksimir bio bi pun pogodak za struku Modrih koja bi eventualnim odlaskom Badelja ili Sammira i dalje imala dovoljan broj kreativnih veznjaka ( Alispahić, Kovačić, Pamić...) u svom kadru.

Zvonko Pamić danas je član mlade U-21 reprezentacije, te je velika budućnost hrvatskog nogometa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 12:51