Vladimir Dugandzic / Hanza Media / Hanza Media
FORMA U UZLAZNOJ PUTANJI

DA JE TAKO BILO KROZ CIJELU GODINU... Hajdukovci impresivnim igrama i pobjedama izbili na prvo mjesto HNL-a u jednoj kategoriji

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 28. travanj 2017. 13:17

Hajduk je slavljem u Gradskom derbiju upisao treću uzastopnu prvenstvenu pobjedu. Redom su Bijeli pobjeđivali Cibaliju, Dinamo te na koncu u Gradskom derbiju Split. U te tri utakmice postigli su 10 golova, a primili dva - donosi Hajduk.hr.

Igrači Joana Carrilla najbolja su momčad MAXtv Prve lige u posljednjih pet odigranih kola. Hajdukovci su osvojili 13 od 15 mogućih bodova. Druga je Rijeka s 11, slijedi Osijek s 9, Lokomotiva 8, Dinamo i Istra 1961 po 7 itd. U pet utakmica zabili su 14 golova što je gotovo tri po susretu, a ujedno i uvjerljivo više od ostalih klubova u prvenstvu.

Odigrali su hajdukovci tri domaće utakmice, od čega dvije bez prisustva gledatelja i ostvarili dvije pobjede i jedan neriješen ishod. Na gostovanjima Bijeli imaju stopostotan učinak, najprije su u Zaprešiću svladali domaćina Intera (2:0), a potom u velikom derbiju na Maksimiru s 2:0 pobijedili zagrebački Dinamo.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 04:23