GNK Dinamo
NOVI MODRI

Damir Krznar izostavio zvijezdu s popisa za prvi europski ispit! Evo kako bi trebao izgledati Dinamo

Na listi nema niti Marka Bulata, Iyayija Atiemwena i Komnena Andrića
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. srpanj 2021. 10:44

Dinamo je UEFA-i dostavio popis igrača koji će treneru Damiru Krznaru biti na raspolaganju za dvije utakmice prvog pretkola Lige prvaka protiv islandskog Valura (7. i 13. srpnja). Na popisu su čak 34 igrača pa je stoga vrlo zanimljivo tko sve nije našao mjesto na listi. Dakle, Dinamo za Valur nije prijavio Dominika Livakovića. Reprezentativna 'jedinica' je na odmoru nakon Eura, ali odmaraju i ostali reprezentativci, Petković, Oršić i Ivanušec pa su oni ipak u kadru.

Također, na popisu je i Gavranović koji je na Euru bio i u duže od naših reprezentativaca! Je li izostavljanje Livakovića s popisa znak da bi se u skorije vrijeme moglo odigrati nešto oko njegova transfera pa se sad već navikavaju na život bez njega, ili su, jednostavno, procijenili da nema potrebe uz Zagorca, Nevistića i Čavlinu stavljati u momčad za Valur i Livakovića i mučiti ga putovanjem na daleki Island pa su ga odmah izostavili s liste da ne zauzima mjesto nekome tko će konkurirati, jer na tzv. A listi ima samo 25 mjesta? U prvoj utakmici ionako neće nitko igrati od reprezentativca koji su bili u drugom krugu Eura.

Osim njega na popisu nema niti ozlijeđenog Sadegha Moharramija, ali niti Marka Bulata, Iyayija Atiemwena i Komnena Andrića. Znači li to možda da njih trojica neće i nadalje biti u kadru i da će im se tražiti posudba, ili je ovo jednokratna odluka? U momčadi su i neki koji nisu bili na pripremama u Sloveniji poput Julardžije ili Krizmanića, no to je ionako B lista na kojoj nema ograničenja. Naravno, očekivano na listi nema Leovca, Čabraje i Burtona, koji od početka priprema nisu u Krznarovim planovima.

Ovo je kompletan Dinamov popis za prvo pretkolo: Golmani: Zagorac, Nevistić, Čavlina; obrana: Stojanović, Ristovski, Šutalo, Perić, Theophile-Catherine, Lauritsen, Moubandje, Štefulj; vezni red: Ademi, Jakić, Franjić, Majer, Ivanušec, Gojak, Mišić, Tolić, Janković, Julardžija, Krizmanić, Šaranić, Vasilj, Baturina; napad: Petković, Gavranović, Kulenović, Čop, Kastrati, Ćuže, Špikić, Menalo, Oršić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 12:21