SuperSportske fantasy

SuperSportske HNL fantasy

Danas u 19 sati kreće drugi krug natjecanja u HNL-u, a otvara ga ‘Derbi ovosezonskih iznenađenja‘

S tobom dijelimo naših predloženih 11 za kolo koje starta danas u 19 sati.
Piše: promoObjavljeno: 16. rujan 2022. 15:25

Natjecanje se ovog petka otvara ‘Derbijem ovosezonskih iznenađenja‘ na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici. Prvi dvoboj Slavena i Varaždina ove sezone otišao je na stranu današnjih domaćina, a sigurno nas očekuje zanimljiv i atraktivan dvoboj pun napadačkog nogometa u dvoboju četvrtoplasirane i trećeplasirane momčadi na SuperSport HNL tablici.

Napadački trio će nam ovaj put predvoditi Livaja i Kalinić uz pomoć Miereza koji je prošlo kolo napokon prekinuo svoj post. Vezni red nam čine najbolji igrač prošlog kola Mijo Caktaš, najbolji veznjak prošle fantasy sezone Krovinović te mladi duo u formi Teklić Baturina. Obranu smo složili od 3 lijeva beka, a na vratima smo postavili Rogića koji je dio najbolje obrane lige koja se ovaj vikend na Rujevici susreće s najgorim napadom lige.

image

Predloženih 11

Vrijedi napomenuti igrače koji nemaju pravo nastupa zbog suspenzija. Pa tako Hajduku nedostaje Chidozie Collins Awaziem i Dino Mikanović zbog akumuliranih žutih kartona. Kod Rijeke je iz istog razloga suspendiran Gabriel Antonio Lunetta, a Varaždinu ovo kolo nedostaje Michele Šego.

Kad pogledamo ukupne dosadašnje bodove, najbolji igrač po fantasy bodovima dosad je Mislav Oršić s prikupljenih 58b, dok su kod veznjaka najbolji Kleinheisler s 42b i Špikić s 41b. Među onima koji su zaduženi za obrambene zadatke najbodovaniji branič dosad je Bočkaj s osvojenih 34b, a kod vratara vodstvo je preuzeo Livaković od Markovića te sad vodi s 32b.

Novo kolo starta u 19 sati, a u ovom kolu ćeš ponovno moći birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje, osvoji bonuse i prati najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
19. travanj 2024 10:03