CROPIX
 DAMIR KRAJAC
PRVA SLUŽBENA UTAKMICA

Debi Igora Jovićevića na klupi Dinama: ‘U 10 utakmica želimo pokazati da zaslužujemo biti šampioni‘

Igor Jovićević prvi će put u subotu (21.05) sjediti na Dinamovoj klupi u službenoj utakmici
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. lipanj 2020. 12:53

Igor Jovićević prvi će put u subotu (21.05) sjediti na Dinamovoj klupi u službenoj utakmici. Modri gostuju u Varaždinu, tamo gdje su jesenas izgubili (1:0 za domaćine). Priznaje Jovićević da je poseban osjećaj uoči debija-
- Uzbuđen sam. To je moja prva službena utakmica, premija za moj dosadašnji rad i osjećam veliku odgovornost i sreću da u službenoj utakmici predstavljam stožer Dinama, klub i navijače. U prvoj utakmici odmah ćemo dati naslutiti da idemo angažirano, fokusirano, na pobjedu - rekao je Jovićević i onda nahvalio suparničku momčad.


- Neće nam biti lako, jer se radi o momčadi koja se bori za ostanak, koja zaslužuje bolje mjesto na ljestvici. Imaju dobru tranziciju i opasne igrače, poput Droždeka, Petkovića, Benka ili Obregona, Đuraseka koji ima dobru kontrolu lopte... Radi se o protivniku kojeg treba ozbiljno shvatiti. Ne smijemo bježati od uloge favorita, idemo na pobjedu, u ovim utakmicama 'nevelikim' treba pobijeđivati da bi se ostvarili ciljevi.


Zdravstveni karton je praktički prazan, ozlijeđen je tek Petar Stojanović, ali on ni zbog kartona ne može igrati u Varaždinu.
- Atmosfera je pozitivna, igrači usvajaju zahtjeve koje postavljam pred njih, ne bi trebalo ni puno mijenjati u odnosu na ono što su pokazivali do ovog trenutka. Uostalom, igrači su ti koji su zajedno s bivši trenerom Nenadom Bjelicom ostvarili plus 18 bodova i to je njihova zasluga. I oni će zbog sebe i momčadi i kluba dati maksimum od prve utakmice.
Traži angažman kao da bodovna razlika ne postoji.


- Krećemo s osjećajem kao da počinje novo prvenstvo, a ne kao da se nastavlja. I u ovih 10 utakmica pokazat ćemo da zaslužujemo biti šampioni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 04:18