Joško Ponoš/CROPIX
OTPISANI GORAN RADNIĆ

Desni bek Splita nudi se Hajduku: 'Dovedite me, za vas ću igrati i besplatno!'

Vidim da niti sada nisu zadovoljni s desnim bekom Jamesom, ja bih za Hajduk igrao besplatno, samo neka plate zdravstveno i mirovinsko - rekao je Goran Radnić
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 28. prosinac 2011. 21:01

Početkom prosinca trener Splita Tonči Bašić priopćio je da za proljetni dio prvenstva ne računa na osam nogometaša. Bilo je tu iznenađenja (Romano Obilinović, Predrag Šimić, Bojan Golubović, Mate Pehar), kao i logičnih odluka (Goran Radnić, Ante Žužul, Igor Budiša, Frane Lojić). Očito se krenulo u pomlađivanje, dodatnu selekciju i traženje boljih rješenja, ali takav stav sve je zatekao.

Prvi strijelac (šest golova) kluba u prvom dijelu prvenstva, Romano Obilinović, bio je najkraći u očitovanju svoje budućnosti. Nastupio je na humanitarnom malonogometnom turniru Četiri kafića i vratio se svakodnevici.

- Nemam ništa i ne žuri mi se. Vidjet ćemo - rekao je Obilinović.

Najzanimljiviji je bio Goran Radnić, on se otvoreno ponudio Hajduku kako bi ispunio svoj san.

- Nedavno sam čuo da me Hajduk dvaput tražio, žao mi je što se to nije realiziralo. Vidim da niti sada nisu zadovoljni s desnim bekom Jamesom, ja bih za Hajduk igrao besplatno, samo neka plate zdravstveno i mirovinsko. Inače, ne ide mi se daleko od kuće, a za sada imam samo takve pozive. Zadovoljan sam s onim što sam napravio u Splitu. Bilo je puno više lijepih nego ružnih trenutaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 08:24