MATIJA DJANJESIC/CROPIX
MIŠKOVIĆ OTVORENO

Detalji velikog reza u našem nogometu: ‘Trebalo je sve skupa malo prodrmati, previše se griješilo!‘

Jedan od čelnih ljudi HR-nogometa u našem studiju objasnio: ‘Ta odluka nije bila zbog Rijeke!‘
Piše: Patrik MršnikObjavljeno: 10. ožujak 2021. 14:09

Jedna od glavnih tema SuperSportske podcasta ovoga je tjedna bilo suđenje u HNL-u. S tim u vezi, predsjednik NK Rijeke, a ujedno i dopredsjednik domaćeg nogometnog saveza Damir Mišković ponudio je u studiju Hanza Medije svoje objašnjenje čitave situacije koja je kulminirala promjenom čitave sudačke komisije HNS-a.

Kako je rekao, nije to bilo zbog Rijeke, već je stvar u nizu događaja koji su konstantno skretali pozornost s nogometnih tema. Nezadovoljan sa nesvakidašnjom pogreškom VAR-suca na jednoj utakmici, Mišković je nakon iste poručio - moramo sve smijeniti.

- Razumijem gdje ciljate, ali ja ne bih išao s time. Jednostavno, za hrvatski nogomet sam napravio puno inicijative, imao puno volje i želje da se ide naprijed. Ta odluka nije bila zbog Rijeke. Imali smo probleme na utakmici Istra - Slaven Belupo, bile su tu i dvije Dinamove utakmice... Još je puno kola bilo do kraja. Da se nastavilo na način da su u svakom kolu dvije utakmice sporne, pogotovo zbog VAR-a... A bilo je više grešaka VAR-a od samih sudačkih... Jednostavno, negdje je trebalo prekinuti. Borbe za vrh i ispadanje su jako zanimljive i teške i nismo htjeli da na njih suci na bilo koji način utječu. Bilo je previše grešaka u svega par kola, trebalo je to malo prodrmati. Ne samo s moje strane, nego sa strane svih uključenih. Hoće li to biti OK ili ne... - nije Mišković ni završio svoju rečenicu do kraja, ali, jasno je da će se tek vidjeti.

Cijeli podcast SuperSportske #27 s Damirom Miškovićem pogledajte u nastavku:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
26. travanj 2024 17:09