GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
SLUŽBENO JE

Dinamo dan nakon derbija potvrdio transfer! Na Maksimir stiglo veliko pojačanje: ‘Opravdat ću povjerenje‘

U novom dresu debitirat će sljedećeg ljeta kad bi reprezentativna jedinica mogla napustiti klub
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2021. 12:15

Dinamo je u svoje redove ovoga četvrtka i službeno doveo Ivana Nevistića. Vratar Rijeke ostat će na Rujevici do ljeta, a onda će se okušati u redovima hrvatskog prvaka. Pretpostavka je da će Dominik Livaković otići u inozemstvo nakon Europskog prvenstva, a onda na red dolazi 22-godišnji veliki talent.

S riječkom je momčadi Nevistić na otvaranju proljetne polusezone upisao upravo "clean sheet" na Maksimiru gdje su Bijeli slavili s 2:0. Kako su ga predstavili na službenim stranicama, u budućnosti bi trebao biti upravo Dinamova snaga.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

- Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka. Ostajem još neko vrijeme u Rijeci gdje ću sigurno dati sve od sebe za dobre rezultate. Ovim putem želim zahvaliti vodstvu Rijeke na svemu što su mi omogućili. Pamtit ću sve lijepe trenutke kojih je bilo puno. Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu - rekao je Nevistić nakon potpisa ugovora.

Rođen u srpnju 1998. godine, Nevistić je prošao nogometnu školu Osijeka, a sa 17 godina prešao je u kadetsku momčad Rijeke. Kratko se okušao i u slovenskoj Muri, a onda je zablistao na vratima Varaždina s kojim je najprije izborio prvoligaški nogomet, a onda i čuvao njegova vrata u povratničkoj HNL-sezoni. Tada je izborio mjesto u Rijeci, a od ljeta kreće u novo poglavlje svoje karijere.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 23:36