Josip Mišić
 BORIS KOVACEV/ CROPIX
PAO JE DOGOVOR

Dinamo ispunio jednu od svojih najvećih želja! Portugalci javljaju: Modri su izdvojili dva milijuna eura!

Već se dokazao i uvjerio čelnike kluba da može biti itekako važna karika
Piše: SNObjavljeno: 02. lipanj 2021. 14:22

Prvak Hrvatske Dinamo odlučio je od Sportinga otkupiti ugovor Josipa Mišića. S Maksimira su potvrdili da je dogovor postignut te da su klub i Mišić potpisali višegodišnji ugovor.

- Iznimno sam sretan i ponosan na ovaj trenutak. Bila mi je čast doći u Dinamo već prije pola godine, a potpis ugovora je svakako jedan sjajan trenutak u mojoj karijeri. Trudio sam se svojim igrama otkad sam stigao tu pokazati i svoju kvalitetu, ali istovremeno i zahvalnost i sigurno ću tako nastaviti. Drago mi je što su se klubovi dogovorili oko mog prelaska u Dinamo - rekao je Mišić po potpisu ugovora za službenu stranicu kluba.

Prema pisanjima portugalskih medija, konkretnije A Bola portala, prvak Hrvatske je za 26-godišnjeg veznjaka izdvojio dva milijuna eura.

image
Josip Mišić
SRDJAN VRANCIC/CROPIX

Josip je, podsjetimo, u Sporting stigao 2018. godine kada je za 2.75 milijuna eura napustio Rijeku, ali se u slavnom portugalskom klubu baš i nije naigrao, odnosno upisao je samo devet nastupa i 220 minuta na terenu.

Mišić je proteklu sezonu za zagrebački klub odradio kao igrač na posudbi. Za Dinamo je odigrao ukupno 22 utakmice pritom upisavši tri pogotka i jednu asistenciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. travanj 2024 14:48