DPI
Dan odluke

Dinamo na korak do dvostrukog transfera: Uz Camacha na Maksimir stiže i bivši as Rijeke i Osijeka?

Bio je Dinamova želja u više navrata i ranije, a još se oporavlja od ozljede koljena...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. listopad 2020. 07:59

Ponedjeljak je zadnji dan prijelaznog roka u HNL-u, ili će danas doći u Maksimir neki novi igrač, ili od toga više neće biti ništa. U nedjelju navečer informacije s raznih strana govorile su da pregovori sa Sportingom oko krilnog napadača Rafaela Camacha i dalje traju, da Portugalci inzistiraju na nekim detaljima.

Imao je Camacho ponudu iz Rusije, tamo je prijelazni rok završio ranije, u subotu nije bio u zapisniku protiv Porta, dakle, sve je ukazivalo da je odlazak u Dinamo najbolja i najlogičnija opcija i za njega i za Sporting, zapravo, jedina preostala opcija. Ali, pregovori nisu bili lagani, a u ponedjeljak ćemo čuti presudu. Također, tijekom popodneva načuli smo iz portugalskih izvora i da je Josip Mišić, još jedan igrač Sportinga, nekadašnji igrač Osijeka i Rijeke, u međuvremenu i PAOK-a, na meti Modrih.

image
MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Bio je Dinamova želja u više navrata i ranije... On se još oporavlja od ozljede koljena, nije ove sezone odigrao nijednu utakmicu pa tek treba vidjeti u kakvom je stanju. Uglavnom, u ponedjeljak će se znati s kim Dinamo ulazi u nastavak sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 08:39