OZLJEDA SAMMIRA

Dinamo na Maksimiru svladao Šibenik, Sammir i Bequiraj pogodili za Modre

Piše: ArhivaObjavljeno: 01. listopad 2011. 23:59

Dinamo je protiv Šibenika ‘odradio’ domaću zadaću i otišao na dvotjedni odmor na kojem će puniti akumulatore i vidati rane.

Dva tjedna pauze zbog reprezentacije došlo je Kruni Jurčiću kao ‘as na cener’! Jer, Maksimir se polako, ali sigurno pretvario u bolnicu na kraju grada.

Stalni pacijenti u klupskoj ambulanti su Badelj, Tomečak i Krstanović, a nakon subote društvo će im praviti Calello, te Sammir koji je zabio gol Šibeniku, a potom i ozlijedio zadnju ložu.

Dinamo je imao sjajan uvod. Još se navijači nisu ni smjestili na tribine, a Ibanez se prošetao lijevom stranom, ubacio u peterac gdje nakon grede Beqiraja, Sammir glavom smješta odbijanac iza Blaževića.

Očekivalo se kako će Dinamo dotući grogiranog protivnika, ali počelo je klasično odrađivanje posla. Noge su teške, umor se nakupio i igra ‘modrih’ nije bila lepršava. No, i to je bilo dovoljno da se stigne do nova tri boda. Iako, gosti nisu bili loši. Upravo suprotno.

Hrabro su se držali, a Kelavi najčešće prijetili iz daljine. Najbliži izjednačenju bili su kada je Malčić odapeo iz slobodnjaka s 30 metara i pogodio gredu koja se još uvijek trese.

U nastavku je utakmicu u mirne vode odveo Beqiraj povisivši vodstvo, a gosti su stigli i do počasnog pogotka preko Jakoliša nakon greške Vrsaljka. Inače, dobili smo i petog kapetana Dinama u ovoj sezoni. Nakon izlaska Kovačića, vrpcu je na ruku stavio Kelava. Zasluženo!

DINAMO - ŠIBENIK 2:1 (Sammir 2', Bequiraj 55', Jakoliš 59')

Dinamo: Kelava - Vrsaljko, Vida, Šimunić, Ibanez, Pokrivač, Leko, Sammir, Kovačić, Rukavina, Beqiraj.

Šibenik: Blažević - Georgievski, Fuštar, Kartelo, Blaić - Jakoliš, Husmani, Krišto, Čulić - Malčić, Jelić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 02:28