RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
SPREMAJU MU NOVI UGOVOR

Dinamo ne pušta svoje zvijezde! Modri odbili milijunsku ponudu za Oršića, evo koliko su mogli zaraditi

Bila je to već treća ponuda za Mislava Oršića koju je Dinamo na kraju glatko odbio.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. veljača 2021. 18:30

Odbijena je danas u Maksimiru još jedna ponuda osim one Marseillea za Lovru Majera. Radi se o ponudi Herthe za Mislava Oršića teškoj 4 milijuna eura!

Nisu o njoj u Maksimiru uopće željeli raspravljati. Što je apsolutno logično, Oršić, hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih igrača i strijelaca Dinama, u posljednje tri sezone najbolji europski strijelac s ukupno 13 postignutih pogodaka zaslužuje svakako mnogo veću ponudu.

Naravno, treba uzeti u obzir da Oršić ima već 28 godina, teško da će doseći ponudu veću od 7-8 milijuna eura, ali ova od 4 milijuna jest definitivno za igrača njegove kvalitete i rejtinga definitivno preskromna. Inače, ovo je već treća ponuda za Oršića koju je Dinamo odbio. Prije obe Herthine, odbijene su one WBA i Al Nasra. Oršićev ugovor s Modrima traje još godinu i pol dana, a stižu vijesti da mu Dinamo sprema novi ugovor, mnogo financijski izdašniji od ovog trenutačnog.

Dakle, ukupno je Dinamo ovog zimskog prijelaznog roka, u teškim trenucima zbog korona krize odbio za Majera i Oršića čak 19 milijuna eura. A u međuvremenu se na dolaske Čabraje, Špikića, Ristovskog, Štefulja i Nevistića bacio u ukupni trošak od 7 milijuna eura.

Da je prodao Majera i Oršića, te da se nije bacio u kupnju, bio bi bogatiji za čak 26 milijuna eura! No, definitivno veseli da se plavi klub posvetio isključivo sportskom rezulatu i na tome zg-klubu treba skinuti kapu, pokloniti se do poda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 00:16