DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU?

Dinamo odustao od igrača Lokosa, želi ga Hajduk, ali malo je vjerojatno da će na Poljud...

Na Kajzerici se vratio u igrački život, bio je ove sezone jedan od najboljih igrača
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 26. svibanj 2021. 15:23

Odličan potez vodstva Lokomotive bilo je dovođenje Grka Kyriakosa Papadopoulosa, nogometaša kojeg su ozljede spriječile da postane jedan od najboljih europskih srednjih braniča.

Papa se na Kajzerici vratio u igrački život, bio je ove sezone jedan od najboljih igrača Lokomotive i opet je bio pozvan u grčku reprezentaciju. Malo je vjerojatno da će Grk ostati na Kajzerici. Ugovor mu istječe u prosincu i sad je zapravo jedina prilika da Lokosi na njemu zarade i neki novac.

Bilo je već tijekom sezone dosta upita za Papu, no zasad ni jedna konkretna ponuda nije došla u klub. Zna se tek da je Dinamo odustao od dovođenja ovoga Grka, a pojavilo se i Hajdukovo zanimanje za pouzdanog srednjeg braniča. No, teško je vjerovati da će Papa preseliti u Split, kudikamo je realnija opcija da će karijeru nastaviti u nekom inozemnom klubu, financijski jačem od Hajduka.

Uglavnom, Papa je otišao na kratak odmor u domovinu, potom će za svoju nacionalnu vrstu odigrati dvije prijateljske utakmice (3. lipnja protiv Belgije u Bruxellesu i 6. lipnja s Norveškom u Malagi), zatim će nastaviti odmor i 14. lipnja trebao bi doći na prozivku u Lokomotivu. A onda će se znati znatno više i o njegovoj igračkoj budućnosti...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 13:15