DAMIR SKOMRLJ Cropix
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo ostaje bez napadača? U zadnjoj utakmici zabio je dva gola, a sada bi mogao napustiti Maksimir

Za "modre" je od veljače, kada je stigao u klub, skupio 20 nastupa i pritom postigao pet pogodaka
Piše: Andro PolićObjavljeno: 24. prosinac 2022. 11:16

Nakon nešto više od deset mjeseci u klubu, Mahir Emreli uskoro bi mogao napustiti Maksimirsku 128. Reprezentativac Azerbajdžana u Dinamo je stigao početkom veljače ove godine iz varšavske Legije, a azerbajdžanski novinar Fuad Alakbarov na Twitteru je objavio kako je njegova budućnost u Maksimiru upitna, te da bi uskoro mogao potpisati za jedan turski klub.

U "modri" klub stigao je besplatno, a u tom trenutku htjela su ga dovesti i dva turska kluba - Antalyaspor i Basaksehir - stoga bi upravo neki od ta dva kluba mogao biti iduća destinacija za 25-godišnjeg lijevonogog ofenzivca. Za Dinamo je dosad skupio 20 nastupa i pritom zabio pet pogodaka, ujedno svih pet u HNL-u, a zadnja dva zabio je upravo u posljednjoj Dinamovoj utakmici, kada su slavili na Rujevici 7-2, u zadnjoj utakmici uoči pauze za Mundijal.

Fifa ga je u listopadu nakratko suspendirala jer je otkriven njegov dug od 100 tisuća eura prema Legiji, koji je ubrzo podmirio, pa je onda mogao normalno nastaviti s nogometnim aktivnostima. U jesenskom dijelu sezone nije bio u prvom planu trenera Ante Čačića.

Transfermarkt mu trenutačnu vrijednost procijenjuje na milijun eura, a prije poljskog kluba igrao je i za Qarabag. Za reprezentaciju je tijekom karijere skupio 39 nastupa uz pet postignutih pogodaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 23:42