CROPIX
KRAJ SURADNJE?

DINAMO OTPUŠTA JOŠ JEDNOG STRANCA? Bio je respektabilan član modre posade, do 'jučer' u prvoj postavi, ali izgubio je jednu borbu...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. srpanj 2017. 19:21

Pivarićevo ime možda najjače odzvanja među onima koji još nisu dobili priliku ove sezone, međutim sjetimo se također da su Domagoj Pavičić i Alexandru Matel prošle sezone bili česti starteri, igrači s respektabilnom minutažom, no Pavičićeve akcije sada dodatno padaju dolaskom Doumbije i povratkom Ademija, a Matel je, očito, izgubio borbu s Petrom Stojanovićem.

Pa se u Maksimiru šuška da bi mogao ovog ljeta otići iz kluba, da postoje neki upiti i razgovori, a da se Dinamo dao u potragu i za desnim bekom. Za napadača, centarfora, više nije tajna, na toj se poziciji gotovo sigurno očekuje novo ime, no, prema svemu sudeći, ne bi bilo čudno da dođe i desni bek.

Opet, tko zna, možda utakmica u Osijeku promijeni neke odnose snaga u momčadi, možda netko od igrača iz drugog plana presudi dvoboj... Još ne znamo kako Cvitanović miješa karte, dvoboj u Gradskom vrtu mogao bi dosta toga otkriti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 10:45