Tom Dubravec/CROPIX
PRIPREME ZA MERCATO

Dinamo priznao interes za Antu Rebića, Bodurov nije oduševio Krunu Jurčića

Informirani izvori tvrde da je Dinamo već zakapario Rebića, te da neće biti nikakvih većih problema s tim transferom s obzirom da su Dinamo i Split u prijateljskim odnosima
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. ožujak 2013. 09:01

Sportski direktor Zoran Mamić i pomoćni trener Damir Krznar u Bugarskoj su gledali stopera Bodurova, moguće pojačanje u ljetnom prijelaznom roku. Hoće li Bodurov zaista doći u plave redove?

- Trebao sam i ja s njima u Bugarsku, ali zbog ove situacije s momčadi ipak sam ostao. Sami znate da smo donijeli odluku da nađemo nove igrače na određenim pozicijama. Put u Bugarsku je bio samo dio odrađivanja tog posla. Pratimo 4-5 igrača u Prvoj HNL koji se gledaju na svakoj utakmici, a povremeno ćemo odlaziti u inozemstvo kako bismo promatrali druge zanimljive igrače.

Jurčić nije rekao, ali u Maksimirskoj 128 smo saznali da Bodurov baš i nije oduševio, ali i njega i još neke igrače će se pratiti do ljetnog prijelaznog roka. A kad je ljetni prijelazni rok u pitanju, najizgledniji je dolazak jednog od najpotentnijih mladih hrvatskih igrača Ante Rebića iz Splita. Informirani izvori tvrde da je Dinamo već zakapario Rebića, te da neće biti nikakvih većih problema s tim transferom s obzirom da su zagrebački i klub iz Parka mladeži u iznimno prijateljskim odnosima.

- Ne znam je li se konkretno razgovaralo o Rebiću, ali on je svakako među ovim igračima koje pratimo u Prvoj HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 20:05