RONALD GORSIC/CROPIX
ŠLAG NA KRAJU POLUSEZONE

Dinamo produžio suradnju s jednim od najvažnijih igrača: ‘Ovo je jako emotivan trenutak za mene...‘

Čeka nas puno lijepih trenutaka u drugom dijelu sezone, idemo obraniti naslov prvaka‘
Piše: HINAObjavljeno: 21. prosinac 2020. 15:50

U ponedjeljak je novi višegodišnji ugovor s Dinamom potpisao veznjak Lovro Majer (22), koji je nastupima u ovoj sezoni napravio iskorak u svojoj karijeri i time donio dodanu vrijednost kvaliteti Dinamovih rezultata.

Uprava kluba odlučila je novim višegodišnjim ugovorom, uz bolje uvjete, osigurati dulji ostanak Majera u klubu, objavljeno je na internetskom portalu Dinama.

"Neopisivo sam sretan zbog novog ugovora, ovo je jako emotivan trenutak za mene. Iza nas je uspješna Dinamova sezona i na domaćem i na europskom planu. Čeka nas puno lijepih trenutaka u drugom dijelu sezone, idemo obraniti naslov prvaka Hrvatske, imamo borbu za hrvatski kup, a igramo i proljeće u Europi. Ja ću dati sve od sebe na terenu, kao što sam davao i do sada. Sretan sam što sam dio momčadi Dinama, posebno u ovim lijepim i uspješnim trenucima. Ponosan sam na ovaj dan i zahvaljujem svima u klubu što su prepoznali moje kvalitete, trud i rad", rekao je Lovro Majer nakon potpisa novog ugovora.

Lovro Majer se ove jeseni potvrdio kao svestrani nogometaš igrajući na raznim pozicijama, kao polušpica, desni vezni, te desno krilo.

image
Lovro Majer potpisuje novi ugovor
GNK DINAMO

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. travanj 2024 09:45