Duje Čop
 GNK DINAMO
PAO JE POTPIS

Dinamo se pohvalio novim pojačanjem, bivši Modri na Maksimiru nakon 6 i pol godina! Evo što je poručio...

Dinamo se pohvalio dovođenjem novog pojačanja, bivši dinamovac Duje Čop ponovo je igrač Modrih
Piše: SNObjavljeno: 15. lipanj 2021. 18:18

Tako je pala potvrda onoga o čemu se dulje vremena nagađalo.

Nakon žrijeba prvog pretkola kazao je Damir Krznar da Duje Čop trenira s Dinamom, ali da još službeno nije potpisao, jer mu ugovor sa Standardom istječe 30. lipnja pa se čekaju još neki papiri. Ali, već koji sat kasnije sve je bilo riješeno, Duje je i službeno postao Dinamov igrač.

"Duje Čop nakon šest i pol godina vratio se u maksimirski klub s kojim je potpisao ugovor! Čop je u svom prethodnom opusu u Dinamu „zaokružio“ brojke: odigrao je 110 službenih utakmica, postigao 60 pogodaka noseći pritom dres s brojem 90 što je, uz simboliku godine njegova rođenja, na neki način bila i „sugestija“ čestih pogodaka upravo u samoj završnici utakmice, u 90. minuti i(li) sučevoj nadoknadi", objavili su na službenoj web-stranici kluba.

- Jako sam sretan i ponosan što sam ponovno u Dinamu nakon šest i pol godina, hvala klubu na povjerenju koje sam dobio. Prošao sam s Dinamom brojne lijepe trenutke u svom prvom mandatu u dresu prvaka, a ovom prilikom čestitam stožeru, momčadi i klubu na ostvarenim povijesnim rezultatima u fantastičnoj prošloj sezoni. Trenera Damira Krznara i njegov rad dobro mi je poznat, ima dosta igrača s kojima od ranije imam kontakt, prije svega je to kapetan Ademi, i vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu. Veselim se svim izazovima, dat ću sve od sebe na terenu i vjerujem da su pred nama novi uspjesi Dinama na domaćem i europskom planu - rekao je Duje Čop po potpisu ugovora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 09:53