Drago Sopta/CROPIX
PRIJATELJSKA

Dinamo u Slavonskom Brodu slavio protiv Marsonije, strijelci Krstanović i Leko

Dva pogotka za Modre postigao je Krstanović, a jednom se u listu strijelaca upisao Jerko Leko
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2011. 21:07

Nakon nepunih osam godina, Dinamo je gostovao u Slavonskom Brodu. Prvih pola sata utakmice protekao je u potpuno ravnopravnoj igri, bez prigoda. Tek u 30. minuti dogodilo se nešto konkretno. Morales je pokušao nešto učiniti iz slobodnjaka, iz dobre pozicije. Njegov dobro odmjereni udarac otišao je iznad desnih rašalja vratara Zogovića.

Bila je to najava nešto angažiranije igre plavih i već za četiri minute, preko Krstanovića su i poveli. U posljednjoj minuti prvog dijela i Marsonia je okrunila svoj dobar period igre. Olić je ušao u kazneni prostor Dinama šutirao, Lončarić je nespretno odbio, Olić se ponovo dočepao lopte i poravnao omjer.

Leko je preciznim udarcem u 51. minuti ponovo doveo Dinamo u vodstvo, a samo 6 minuta kasnije Krstanović iz jedanaesterca povećava vodstvo plavih i postavlja konačni rezultat utakmice.

DINAMO: Lončarić (od 74. Mikulić), Calello od 63. Karamatić), Leko (od 63. Marotti), Tomečak, Tonel (46. Barbarić), Pokrivač, Cufre (od 46. Puljić), Palić, Rukavina (od 46. Kramarić), Morales, Krstanović (od 63. Špehar).

.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. svibanj 2024 12:45