RONALD GORSIC/CROPIX
Na meti uglednika

Dinamov as odigrao posljednji derbi s Hajdukom! Na Maksimir stigli predstavnici europskih velikana

U svim natjecanjima za Modre je upisao 151 nastup uz 15 golova, a debitirao je davno, još 2014/15
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. srpanj 2020. 22:26

Kako sada stvari stoje, Amer Gojak je odigrao svoj posljednji derbi Dinama i Hajduka! Naime, prema našim informacijama, približava se njegov odlazak iz Maksimira, njegov transfer ovog ljeta je najizgledniji. I neće ga pamtiti po dobrom, sudac Bebek mu je u nadoknadi prvog dijela pokazao drugi žuti karton...

Za bosansko-hercegovačkog reprezentativca zainteresirani su mnogi klubovi iz liga Petice. O zainteresiranosti Fiorentine za Amera Gojaka već ste mogli pročitati, a prema onome što saznajemo, ta priča o odlasku bosansko-hercegovačkog reprezentativca postaje sve ozbiljnija.

Krenula je zapravo još prošlog ljetnog prijelaznog roka, bila je aktualna zimus, Gojak je već praktički bio pred vratima talijanskog kluba, ali Fiorentina je imala viška stranaca, pa do realizacije transfera nije došlo. Ali sada bi moglo... Naime, saznali smo da su na derbi u Maksimir stigli predstavnici Fiorentine!

image
Zagreb, 170620.
Stadion Maksimir.
Hrvatski Telekom Prva Liga, 1.HNL, 29. kolo, seniori, utakmica GNK Dinamo - NK Slaven Belupo.
Na fotografiji: slavlje Damian Kadzior, Amer Gojak.
Foto: Damir Krajac/CROPIX
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Međutim, ne samo oni. Zbog Gojaka su maksimirski derbi pohodili i ljudi iz Evertona, te Atalante. Klub iz Premiershipa već duže vremena prati Amera, on je jedan od igrača koje žele dovesti u svoj klub. S druge strane, jako se zainteresirala i Atalanta koja ga želi preoteti Fiorentini.

Amer Gojak za Dinamo je odigrao točno 100 prvenstvenih utakmica i zabio 10 pogodaka. U svim natjecanjima za Modre je upisao 151 nastup uz 15 golova. Debitirao je davno, iako su mu tek 23 godine, za Modre je prvi put zaigrao još u sezoni 2014./15

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 15:03