CROPIX
'OSJEĆAM SE SUPER'

DINAMOV JUNAK HAJROVIĆ ZABIO PRVI GOL NA MAKSIMIRU PA OBJASNIO KLJUČNU SITUACIJU DERBIJA 'Kao što znamo - dva žuta kartona su crveni karton'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. travanj 2018. 13:17

Dinamovi igrači nakon utakmice i plasmana u finale Kupa dugo su se zadržali u svlačionici. Ipak, agilna klupska službenica zadužena za nove medije Iva Cigrovskij “otela je” jednog igrača iz svlačionice te ga dovela pred novinare, radi se o junaku utakmice Izetu Hajroviću koji je postigao svoj prvi službeni pogodak za Dinamo “otvorivši riječku obranu”.

- Bitno je da smo danas dobili utakmicu, da smo ušli u finale, jako mi je drago što sam postigao svoj prvi službeni pogodak za Dinamo. Super se osjećam - kazao je Hajrović.

Zanimljivo bosansko-hercegovački igrač rekao je da Dinamo baš i nije odigrao tako jako dobru utakmicu:

- Ne možemo biti baš skroz zadovoljni igrom, ali najvažnije da smo pobijedili i prošli. Kad kažem da nismo odigrali baš najbolje, u obzir uzimam činjenicu da je svima znano kakvu kvalitetu posjeduje naša svlačionica. Zato se ne zadovoljavam takvim igrama, jer znam da možemo bolje. Danas je bilo solidno, međutim, znam kakve su naše mogućnosti. Posebno bih naglasio da smo morali biti bolji nakon isključenja Bradarića.

#tb #goaloftheyear2011

A post shared by Hajrovic Izet (@hajrovicizet) on

Pitali smo ga kako je on vidio situaciju kod drugog žutog kartona Filipa Bradarića.

- A, mislim da je to bio prekršaj... A onda je to bio žuti karton, a kao što znamo dva žuta kartona su crveni karton - zaključio je Hajrović.

Prvi nakon Hajrovića izašao je Dani Olmo koji nam je kazao:

- Jako smo zadovoljni pobjedom, trebala nam je nakon onog neodlučnog rezultata u Zaprešiću. Sada je sve super, u finalu smo Kupa. U finalu će to biti pravi spektakl, ali pričekajmo prije toga, idemo mi riješiti prvenstvo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 15:33