Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
PRVA UTAKMICA

DINAMOV PROTIVNIK ZABIO 13 GOLOVA U DVA SUSRETA, MODRI DANAS IGRAJU PROTIV PARTIZANIJA 'Jedni će odigrati 60 minuta, drugi 30, pa ćemo okrenuti priču'

Dinamo danas (15 sati uz prijenos na HNTV-u) igra svoju prvu pripremnu utakmicu na turskim pripremama. Protivnik je Partizani iz Tirane.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. siječanj 2019. 12:17

- Plan je da jedna momčad odigra 60 minuta, druga 30. Na sljedećoj utakmici ćemo okrenuti priču, oni koji su igrali sat vremena protiv Partizanija igrat će pola sata, a oni drugi njihovu minutažu. Neki će odigrati samo 60 minuta, to su oni koji imaju nekih sitnih problema. Ademija još nećemo koristiti, jer je jučer odradio prvi trening s momčadi. Ostalih 26 igrača ćemo koristiti - kaže Nenad Bjelica.

Naravno, neće biti ni Ivana Šunjića koji ima problema s pubičnom kosti.

- Vidjet ćemo kako će se odvijati situacija sa Šunjićem, pokušavamo dogovoriti pregled u Münchenu, kod doktorice koja je operirala Marina Leovca, želimo čuti njeno mišljenje. Zagorac ima manjih problema s metatarzalnom kosti. Nekima ćemo dozirati minutažu, recimo Majeru i Oršiću. Mislav ima sitnih problema s aduktorima, a Majer je tek ušao trenažni proces.

Bjelica jučer odmorio Modre

Dočekali smo i to. U Beleku je jučer konačno prestala padati kiša. Izjutra je još bilo oblaka, a poslijepodne pojavilo se i sunce. Modri su jučer poslijepodne imali slobodno, trener Bjelica je dečke odlučio malo odmoriti. Jedna skupina se kombijem odvezla u grad, a druga je ostala u hotelu Regnum. Ono što svakako veseli jest činjenica da se prognoza o daljnjim kišnim danima pokazala netočnom, valjda će slijedeći dani u Beleku biti kao ovaj jučerašnji, Modrima će svakako biti lakše trenirati i, naravno, igrati utakmice.

Viktoria nakon ‘šestice’ zabila i ‘sedmicu’

Nakon što je u prvom pripremnom susretu Viktoria Plzen trećeligašu Usti nad Orlici zabila šest golova (6:0), u drugoj utakmici Dinamov je suparnik bio još uvjerljiviji protiv drugoligaša Banika Sokolov. Završilo je 7:2, ali treba reći da se igralo 4x30 minuta, dakle, 120 minuta, u kojima je trener Viktorije Pavel Vrba svakom igraču dao po sat vremena na travnjaku. Po sva gola zabili su Procházka i Kepl, po jedan Pačinda, Šulc i Beauguel.

Viktoria je igrala u sastavu - prvo poluvrijeme: Hruška - Petržela, Pernica, Hubník, Limbersky - Kayamba, Hrošovsky, Horava, Pačinda - Chory, Bakoš; drugo poluvrijeme: Svaček - Havel, Hejda, Piroch, Kovarík - Šulc, Prochazka, Bucha, Čermak - Beauguel, Kepl. (tn)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 21:05