BORIS KOVACEV/CROPIX
Čeka se rasplet

Dinamov Slovenac nakon četiri godine napušta Maksimir? Evo gdje bi mogao nastaviti karijeru

Ukoliko stigne adekvatna ponuda za Stojanovića, u Dinamo bi mogao stići jedan drugi igrač
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. siječanj 2021. 16:25

Iz Turske stiže vijest da je Trabzonspor zainteresiran za desnog beka Dinama, Petra Stojanovića. Maksimirski klupski izvori u Rovinju su nam međutim kazali da na plavu adresu nije stigao čak ni upit, a kamoli ponuda. Što naravno ne znači da neće...

Međutim, turski kolege nam kažu da se nešto definitivno kuha. Jučer smo prije treninga u prolazu pitali slovenskog reprezentativca zna li nešto o zanimanju Trabzonspora, on je samo slegnuo ramenima i kazao “vidjet ćemo’”... Saznajemo da mu Dinamo, ukoliko dođe ponuda neće praviti nikakve probleme.

Naravno, Stojanović ima svoju cijenu, nije na akciji i plavi klub će tražiti određenu cifru, no neće biti on onih koja bi mogla stopirati transfer. Jer Stojke je slovenski reprezentativac i vrlo vrijedan igrač. Stojanović je stigao u Dinamo na zimu 2016. godine iz Maribora za dva milijuna eura. Ove sezone započeo je tek sedam utakmica u HNL-u i dvije u Europskoj ligi je odigrao dvije utakmice, protiv Feyenoorda u Zagrebu, te CSKA u Moskvi, a u kvalifikacijskom ciklusu igrao je protiv Cluja, Ferencvarosa i Flore.

Zoranu Mamiću nametnuo se Sadegh Moharrami, on sad drži poziciju prvog desnog beka u klubu. Ukoliko stigne adekvatna ponuda za Stojanovića, u Dinamo bi mogao stići Fran Karačić. On je ionako igrač Modrih na posudbi u Lokomotivi. Kad smo već kod Karačića, on se već pojavio u hotelu Grand Park gdje su smješteni Dinamovci. Međutim, došao je samo u kratki posjet s svojim klupskim kolegama iz Lokomotive, Josipom Pivarićem i Denisom Kolingerom.

Dečki su malo popričali s svojim kolegama iz Maksimira, a onda su se vratili u Medulin, gdje se priprema momčad Gorana Tomića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 11:02