RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
I DRUGI SU KIKSALI

Dinamov tragičar se nije ispričao suigračima, iz maksimirske svlačionice procurila zanimljiva priča

Nismo to zamijetili na utakmici, ali čuli smo poslije od igrača. Danac je imao dvije opcije...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. rujan 2021. 09:45

Mnogi navijači Dinama pitali su nas je li Theophile u svlačionici izgladio pogrešku koju je napravio na utakmici protiv West Hama, li se ispričao svojim suigračima zbog nje? Po našim informacijama iz svlačionice, stopera je jako pogodio kiks prije prvog pogotka Engleza. Međutim, nije se ispričao dečkima iz svlačionice. Ali, kad bolje razmislite, zašto bi se trebao ispričavati?

Pogreške su sastavni dio utakmice, dosta njih se napravi na svakoj utakmici, gdje bi došli kad bi se svi ispričavali za svaku? Onda bi se isto tako mogao ispričati Šutalo zbog pogreške u dodavanju kod drugog pogotka West Hama, pa možda i Petković što nije napravio prekršaj nad Riceom kad je jurio prema Livakoviću, možda i Livaković što nije odlučnije krenuo na onu loptu koju mu je onako kilavo dodavao Theophile.


A onda, možda, i - Lauritsen. Nismo to zamijetili na utakmici, ali čuli smo poslije od igrača iz svlačionice. Danac je imao dvije opcije, izabrao je lošiju. Umjesto da on vrati loptu Livakoviću, što je bilo svakako bolje rješenje, Lauritsen je pronašao Theophilea, tako ga je vjerojatno nenamjerno "usosio".


Ako vas zanima status Theophilea u momčadi nakon pogreške protiv West Hama, možemo vas izvijestiti da je isti kao i prije, dakle, siguran je dio udarne jedanaestorice. Kao što je to bio i nakon svih pogrešaka koje je radio u posljednje tri godine. Njegov status može doći u pitanje samo ako bi u kontinuitetu igro slabo, bio izvan forme. U Dinamu se zbog individualnih pogrešaka, ma kako one bile kobne, ne seli na klupu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:02