MIGUEL MEDINA Afp
SAGA JE GOTOVA

Dinamovac napustio Maksimir i javio se iz novog kluba: ‘Došao sam u jedan od najvećih klubova u državi‘

‘Posljednjih godina kontinuirano napadaju vrh i to je dodatna motivacija i za mene‘.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. lipanj 2021. 13:26

Hajrović se pojavio u Solunu, prošao liječničke preglede i onda postao igrač Arisa, kluba koji je zadnjih godina u rastu i pokušava izići iz sjene svoj uspješnijeg gradskog rivala, PAOK-s. Prošle sezone Aris je završio na trećem mjestu grčke Superlige, samo ti boda iza PAOK-a i sezonu će početi u kvalifikacijama Konferencijske lige.


- Jako sam sretan što nastavljam svoju karijeru u Arisu. Došao sam u jedan od najvećih klubova u Grčkoj i zaista jedva čekam proživjeti novi izazov. Moram reći da sam se uvjerio u projekt kluba. Posljednjih godina Aris kontinuirano poduzima korake prema vrhu i to je dodatna motivacija i za mene. Dat ću sve da pomognem svom novom klubu - rekao je Hajrović nakon potpisa ugovora. Hajrović će odmah s momčadi na pripreme u Austriju.

image
Izet hajrović
Screenshot: Aris


Podsjetimo, Hajrović je u Dinamu proveo tri i pol godine, a u prvom europskom pohodu momčadi Nenada Bjelice i na putu do europskog proljeća imao je vrlo značajnu ulogu, bio je jedan od najboljih igrača te sezone. No, nakon toga krenuo je pad, sve više bio je u drugom planu, Zoran Mamić lani ga je prebacio u drugu momčad, ali onda u jednom trenu i vratio u prvu. Ipak, Hajrović se više nije uspio nametnuti i vratiti u formu, tražio se dogovor o njegovu odlasku, Aris je očito najpovoljnija opcija.
U 86 utakmica zabio je za Dinamo 14 golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 13:56