Ronald Gorsic / CROPIX
DINAMO OPET PRVI

DINAMOVCI ZADOVOLJNI NAKON SMJENE NA VRHU, RADONJIĆ LJUT: 'Bolje da ja ne pričam! Neka pričaju oni koji su zaslužni što se gledala ovakva utakmica'

Piše: Marino PleićObjavljeno: 26. kolovoz 2018. 10:13

Dinamo je u Maksimiru u 5, kolu HNL-a srušio Lokomotivu s 1:0, a jedan od najboljih igrača utakmice bio je Dinamov Bojan Knežević koji se protiv svoje nekadašnje ekipe istaknuo s nekoliko majstorskih proigravanja:

- Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, osim prvih 15-ak minuta kad nismo bili dovoljno agresivni. Nakon toga mislim da je sve išlo na našu stranu i bilo je samo pitanje trenutka kad ćemo zabiti gol. Šteta što nije bilo uvjerljivije, mislim da osim prilike Krstanovića nisu imali ozbiljniju šansu.

Dejan Radonjić kao lav se borio na terenu, imao je nekoliko vrlo dobrih akcija i prodora, ali nažalost po njegovu momčad Lokosi su okončali svoj niz od 12 utakmica bez poraza:

- Bolji su i kvalitetniji, to smo znali i prije utakmice. Mi smo svoje šanse tražili, zasluženo su pobijedili i čestitam im. E sad, o drugim stvarima bolje da ja ne pričam. Neka pričaju oni koji su zaslužni što se gledala ovakva utakmica - nezadovoljan je bio Radonjić.

Mladi Lirim Kastrati trudio se na desnom krilu, ali protiv ovakvog Dinama nije se uspio razigrati kao na proljeće kad je praktički sam srušio Dinamo na Maksimiru:

- Bila je teška utakmica, Dinamo je ipak Dinamo. Sad imamo utakmicu protiv Osijeka, moramo ovu zaboraviti i fokusirati se na Osijek. Dinamo je izgledao jako dobro i mislim da će dobiti Young Boyse i ući u Ligu prvaka - istaknuo je 19-godišnji Kastrati.

Vidjeli smo kod svlačionice i Armina Hodžića koji u utorak ide u Mađarsku kako bi dovršio transfer vrijedan oko 2.4 milijuna eura.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 09:56