Boris Kovacev / CROPIX
DOČEKAO JE MARIO MARIJA

DINAMOVO NAJVEĆE POJAČANJE PROIGRALO U PRAVI TRENUTAK Hoće li Gavranović nakon prvijenca za pobjedu ući u niz? 'Jedva čekam Rijeku!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. ožujak 2018. 17:12

Dinamo je golom Gavranovića u 50. minuti susreta 24. kola HNL-a svladao Slaven Belupo 1:0. Dočekao je Mario Marija, Cvitanović Gavranovića. Hoće li nakon ovoga Gavranović ući u niz, je li osjećao pritisak do tog prvijenca?

- Ma ne, nije bilo pritiska. Ja sam bio koncentriran da odradim sve zadatke maksimalno, čekao sam tu šansu za pogodak i iskoristio je. Sretan sam, naravno, međutim, najvažnije je da smo pobijedili, da smo u jednoj teškoj utakmici uzeli tri boda - rekao je Dinamov junak, koji je svjestan da će ga u Rijeci čekati još teža utakmica.

- To je za mene posebna utakmica, raduje me što ću vidjeti bivše suigrače. Imali smo zajedno velike uspjehe i drago mi je da ću opet igrati na Rujevici. Ne očekujem s njihove strane neke posebne provokacije, bit će to fer utakmica, nadam se našoj pobjedi.

Onda je pred mikrofon stao Borna Sosa, koji je oduševio centaršutom, ali ne samo tim potezom. Igrao je općenito jako dobro, uklizavao i prodirao, čini se, potpuno izbacio Jana Lecjaksa iz prvih 11.

- Teška utakmica kao i gotovo svaka protiv njih. Zadnju smo dobili u 93. minuti. Beckhamovski centaršut? Ha-ha, da baš je bio takav, to je moj forte, radim na tome da bude što bolji, drago mi je da sam uspio - rekao je Sosa, koji je vrlo dobro surađivao s Hajrovićem.

- Soudani se ozlijedio, ali Hajrović je odlično ušao, čestitam mu na ulasku i svaka mu čast. Mi smo slični tipovi igrača, imali su dosta problema s nama. Ništa, sad se moramo odmoriti koliko možemo u ova tri dana, posložiti glave, idemo u Rijeku po pobjedu.

Dok su dinamovci bili zadovoljni s tri boda, gosti su bili zadovoljni igrom, ne i bodovnim uspjehom.

- Mogli smo napraviti i više od časnog poraza. Pokazali smo da smo u dobroj formi, imali smo svoje šanse, trebali smo u zadnjih 15 minuta zabiti gol - rekao je Josip Brezovec.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 14:11