ANTE CIZMIC/CROPIX
RASTANAK NIKAD BLIŽE

Do nedjelje je bio kapetan, a onda je novi trener vrpcu dao bivšem Vatrenom: ‘Vrijeme je za moj iskorak!‘

Neću lagati, interes iz inozemstva postoji, razgovara se, ali još ništa nije gotovo‘
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. siječanj 2021. 08:53

Fran Karačić napustio je Lokomotivu, a uskoro bi to mogao učiniti i Denis Kolinger. Možemo slobodno reći, zadnji od statosjedilaca na Kajzerici, do nedjelje i kapetan momčadi. Jerko Leko kapetansku je traku uručio Josipu Pivariću, Kolinger nije niti igrao utakmicu protiv Međimurja u Medulinu pa je sve to jasan znak da bi stasiti stoper idućih dana mogao napustiti Lokomotivu. Spominje se interes iz inozemstva, navodno je najbliži Danskoj?

- Još sam ovdje u Medulinu i mislim da ću biti još neko vrijeme. Treniram normalno, na raspolaganju sam treneru i momčadi. Neću lagati, interes iz inozemstva postoji, razgovara se, ali još ništa nije gotovo niti sasvim blizu rješenja. Čekam što će biti, znate kako je, dok nije sve gotovo, ne treba ništa prejudicirati, posebno u ovo doba pandemije kad je sve još teže organizirati. Ima interesa, ima nekih opcija, ali još sam uvijek igrač Lokomotive - javio se Kolinger iz Medulina, otkrivši da protiv Međimurja nije igrao zbog manje ozljede.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

- Imao sam jednu ozljedu pa smo odlučili da ne igram, nije bilo potrebe riskirati. No, dok sam god igrač Lokomotive, dajem maksimum i ne razmišljam o opuštanju.

Leko je ustoličio Pivarića za kapetana, dojam je da i u klubu već računaju s Kolingerovim odlaskom, uostalom, dugo je već ovdje, četiri godine, možda je sad pravi trenutak za odlazak?

- Prošao sam s Lokomotivom sve u tom razdoblju, slažem se da je možda sad taj trenutak da napravim iskorak, da odem u inozemstvo. Ugovor mi ionako istječe na ljeto, sve nekako govori u tom smjeru da će se nešto sad dogoditi, ali još čeka rješenje.

Ovdje mi nije loše

Nije razgovarao o novom ugovoru s Lokomotivom?

- Ne, nismo još pričali, premda sam sasvim miran, ako i ostanem do ljeta, do kraja ugovora, nemam s tim problema. Kažem, dok sam igrač Lokomotive radim sve što treba, ako se sad i ne dogodi taj transfer, ostat ću do kraja ugovora, nije meni ovdje loše. Polako, postoje neke opcije, interes i razgovori iz inozemstva, vjerujem da će se nešto ostvariti, ali dok tako ne bude, fokusiran sam na pripreme i na raspolaganju sam treneru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 10:52