GORAN VUČEVIĆ

'Dogovor je bio jasan...još utakmica protiv Zagreba, možda Lokomotiva i - odlazim'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2010. 22:29

Dan nakon susreta sa Zenitom miran je i staložen Goran Vučević. Zadovoljan je rezultatom koji je u konačnici puno bolji od prikazane igre i dojma.

- Nakon 0:3 pomislio sam da bismo mogli doživjeti katastrofu - iskreno je priznao Vučević i dodao: - Ali igrači su pokazali karakter i na kraju smo zabilježili rezultat koji je potvrdio da imamo kvalitetu. Zenit je najuvjerljivija momčad skupine i vjerujem da je svima jasno koliko je velika razlika u kvaliteti između nas i njih.

U nedjelju je na rasporedu susret sa Zagrebom na Poljudu. Za Vučevića još jedna teška utakmica.

- Nema vremena za eksperimentiranje. Rezultat me jedino interesira, a do rezultata želim doći s ekipom koja je dosad igrala. Dakle, nema većih promjena za nedjelju.

Preuzevši momčad Hajduk dogovor je bio “trener na dvije, možda tri utakmice”, što u praksi znači da Vučević već nakon Zagreba može napustiti klupu Bijelih ako klub do tada pronađe trenera. Ako se to ne dogodi, onda će Vučević sjesti na klupu i u susretu sa Lokomotivom 13. studenoga u Maksimiru i potom, shodno dogovoru sa gradonačelnikom Kerumom, vratiti se na mjesto šefa omladinskog pogona Bijelih.

- Ne bih ulazio u detalje, ali dogovor je jasno napravljen. Dakle, ne trebate me oko toga više ništa dodatno pitati.

Razgovor sa Vučevićem glede produljenja mandata nitko nije obavio. Očito je da je i predsjednik Svaguša odustao od te ideje vidjevši koliko je Vučević čvrst u svom stavu da se ne potroši u ulozi prvog trenera. Uostalom, Vučević ima čak u svom ugovoru stavku da neće preuzimati prvu momčad dok obnaša dužnost šefa omladinske škole. Dakle, sve je jasno. Pred Vučevićem su još najviše dvije utakmice na klupi Hajduka. Protiv Zagreba sigurno, a Lokomotiva pod uvjetom da klub do tada ne pronađe novog trenera.

- Rekao sam da rezultat iz susreta sa Zenitom i Zagrebom neće donijeti nikakvu promjenu stava. Da obje dobijemo 5:0 nemam namjeru ostati i napraviti nešto mimo dogovora - zaključio je privremeni trener Bijelih.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 21:32