Varazdin, 121010.Gradski stadion Varazdin. Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo U21 u Danskoj 2011. godine. Hrvatska - Spanjolska.Na slici: Domagoj Vida i Thiago Allantara.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX
HULIGANI MEĐU VATRENIMA

Domagoj Vida s četvoricom prijatelja pretukao mladiće na povratku sa svadbe

Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 23. svibanj 2011. 17:52

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida (23) navodno je u nedjelju oko 6,30 sati skupa s još četvoricom svojih prijatelja pretukao trojicu mladića u Kolodvorskoj ulici u Donjem Miholjcu, pri čemu su svi sudionici ove „masovke“, kako neslužbeno doznajemo, bili vidno pijani.

Vida se prošloga tjedna vratio u Hrvatsku, nakon premijerne sezone u Bundesligi, gdje je skupio jedan nastup, ali je puno više igrao u Europskoj ligi. Sezona je to koju vjerojatno želi što prije zaboraviti i zato mu je vjerojatno prtavi melem bio poziv Slavena Bilića za susret s Gruzijom. Do zaključenja ovoga teksta s Vidom nismo uspjeli stupiti u kontakt, a događaj nije htio komentirati ni nitko od članova njegove obitelji.

Hrvatski nogometni savez na službenoj stranici objavio je pripćenje za javnost:

'Hrvatski nogometni savez izražava iskreno žaljenje zbog nemilog događaja u Donjem Miholjcu u kojem je navodno sudjelovao i naš reprezentativac Domagoj Vida.

U ovome trenutku nemamo nikakvih službenih informacija da bismo mogli dati bilo kakvo službeno očitovanje.

Nažalost, raspolažemo tek sa informacijama dostupnima iz dijela domaćih medija, a koje ne moraju potpuno odgovarati činjenicama.

Vjerujemo kako ćemo nakon kontakta s igračem i MUP-om, a po okončanju postupka, znati pravo stanje te se očitovati glede događaja i u slučaju potrebe poduzeti odgovarajuće mjere.

Ozlijeđenim mladićima i njihovim obiteljima upućujemo poruku podrške s iskrenom željom u što skoriji oporavak.'

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 19:31