Fantasy HNL
 SN
FANTASY HNL

Donosimo najavu novog kola Fantasy HNL-a: Koga će Krznar gurnuti u napad, a koga odmarati za Poljud?

Želi li u Europu, Hajduk mora pobijediti. Što znači da će Tramezzani na teren gurnuti najjače snage
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 30. travanj 2021. 11:46

LOKOMOTIVA - ŠIBENIK
Lokosi nemaju pravo na pogrešku žele li i sljedeće sezone igrati Prvu HNL. Dakle, treba im pobjeda. Za Lokose neće igrati Bonansea (crveni karton), Hadžić, Đira, Aliyu, Tuci, Mersinaj (ozlijeđeni). Od svih njih najviše će nedostajati Hadžić, što znači da će mladi Šimić sigurno biti u napadu. Šibenik također dolazi oslabljen jer neće igrati Bulat, Ampem, Mesa, Pandža (ozlijeđeni), te Močinić koji je tek stigao. Šibeniku više ne gori pod nogama.

SLAVEN BELUPO - DINAMO
Sigurno je da Ivan Krstanović neće predvoditi napad domaćih, što znači da će Knöll voditi glavnu riječ u napadu, dok bi uz njega trebao biti mladi Iličić. Slaven je također uglavnom riješio svoje brige oko ostanka u ligi. Dinamo će igrati bez Petkovića i Gavranovića, što znači da bi u napadu mogao zaigrati Atiemwen, ali moguće je da to bude i Tolić. Kako Dinamo već u srijedu gostuje na Poljudu, krznar bi opet mogao odmarati neke igrače, ali jako je teško reći koje. Za Gvardiola je rekao da je umoran, pa je preskočio Kup utakmicu s Goricom. Ademi je protiv Gorice ušao u nastavku, kao i Jakić. Je li to znači da će u Koprivnici igrati od prve minute? Hoće li Oršić malo odmoriti, što bi značilo da će Ivanušec na njegovo mjesto? Jako je to puno upitnika...

HAJDUK - RIJEKA
Želi li u Europu, Hajduk mora pobijediti. Što znači da će Tramezzani na teren gurnuti najjače snage. Pitanje hoće li u ofenzivi istrčati Biuk ili Kačaniklić, jer Livaja se vraća. Do sada je Tramezzani bio skloniji iskusnijima. Mujakić vjerojatno neće igrati zbog ozljede.


Rijeka dolazi bez Capana koji je važan igrač obrane, ali ostali su na broju. Hoće li u napadu zaigrati Drmić ili Kulenović? Čerin će voditi igru, što znači da bi Pavičić trebao na klupu.

ISTRA 1961 - GORICA
Puljani imaju dost problema jer neće igrati Guzina, Bosančić, Galilea i Navarro. Teško je reći koga možemo očekivati na stoperskim pozicijama, s tim da je Šutalo siguran. Gorica je bez Lovrića i Matara, ali stiže jako umorna jer je u srijedu igrala 120 minuta protiv Dinama. Igrači su se u toj utakmici potrošili fizički, ali i mentalno jer to je bila povijesna utakmica za klub.

OSIJEK - VARAŽDIN
Ovo bi trebao biti zicer kola, jer Osijek je izrazito jača momčad od Varaždina. Gostima doduše gori pod nogama, ali realno to ne bi trebala biti utakmica u kojoj bi se domaćin trebao mučiti. Osijek ima problema u zadnjoj liniji, jer nema kartoniranog Lončara, Caro, ali Guti se zato oporavio. U vezni red vraćaju se Kleinheisler i Žaper. Gosti stižu bez kartoniranog Senića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
15. rujan 2024 10:21