HNl Fantasy
 SN Sn
FANTASY HNL

Donosimo najavu novog kola Fantasy HNL lige: Osijek i Dinamo favoriti, teška gostovanja Rijeke i Hajduka

Koju će momčad Krznar izvesti na teren? Gavranović sigurno neće igrati, vjerojatno ni Petković...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 09. travanj 2021. 11:14

GORICA - VARAŽDIN
Znamo da su Varaždinci samo tri boda ispred Lokomotive koja je posljednja i da im je svaki bod bitan. No, jednako je utakmica važ na i za Goricu, koja naizgled čvrsto drži to treće mjesto, ali Rijeka je sad već na samo šest bodova, a Hajduk na osam, s tim da Splićani imaju utakmicu manje. Stoga nema sumnje da će Siniša Oreščanin maksimalno pažljivo pripremiti utakmicu kako bi njegova momčad osvojila tri boda.


Domaćin će sigurno igrati bez Aleksandra Jovičića koji ima žute kartone, nedostajat će i protiv Rijeke isključeni Nimely, a ostali bi trebali biti nas broju. Varaždinci - koji igraju kompletni - uzdaju se u činjenicu da su dobili posljednji ogled s Goricom.

ŠIBENIK - RIJEKA
Riječani na Šubićevac dolaze bitno oslabljeni jer zbog kartona neće igrati Franko Andrijašević i Stjepan Lončar. S druge strane, dolaze i puni samopouzdanja nakon što su pobijedili u Gorici uz četiri postignuta pogotka. Murić je u odličnoj formi, a i Drmić je sve efikasniji. U postavi bi mjesto trebao naći Pavičić, kao zamjena za Andrijaševića.


Šibenik je kompletan i također jako ohrabren nakon remija protiv Dinama. Šibenik je ove sezone doma već pobijedio Riječane, a i na Rujevici je uzeo bod.

SLAVEN BELUPO - OSIJEK
Momčad iz Koprivnice gostovala je u srijedu na Poljudu te osvojila bod, ali je nesretno ostala bez pobjede. Nema sumnje da je ta utakmica dosta potrošila Stipićeve igrače. Stoga je pitanje koliko će momčad biti sposobna energetski odgovoriti na igru Osijeka, koji je i kvalitetom značajno bolje momčad.


Gosti su kompletni, a domaćin igra bez Antonia Boseca, Tomislava Božića i Edina Julardžije koji imaju žute kartone. Je li Osijek izraziti favorit u Koprivnici?

ISTRA 1961 - HAJDUK
Puljani su relativno lako izgubili od Osijeka, ali u nedjelju bi trebali biti jači za nekoliko igrača koji su se oporavili od ozljeda. Naime, za utakmicu će konkurirati Tomašević, Halilović, Galilea, Blagojević, Sergij, Hujber, Bande i Vuk, a svi su oni propustili utakmicu s Osijekom. Puljani su u posljednjem ogledu protiv Hajduka na svom terenu slavili s 1:0.


Hajduk će sigurno igrati bez Mujakića, što znači da se u udarnu postavu vraća Vušković. Tramezzani je trener starog kova, očito vjeruje iskusnijim igračima i stoga se ostatak momčadi ne bi trebao mijenjati. Za očekivati je tek da Stanko Jurić dobije prednost pred Ananasovim.

LOKOMOTIVA - DINAMO
Lokosi čvrsto drže posljednje mjesto, ali Dinamo nema pravo na kiks, što znači da su šanse Lokosa realno minimalne. Pitanje je samo koju će momčad Damir Krznar izvesti na teren? Gavranović sigurno neće igrati, vjerojatno ni Petković ne bi trebao početi. Atiemwen se baš nije iskazao protiv Villarreala, je li možda Tolić opcija? Hoće li Krznar odmarati neke igrače za uzvrat u Španjolskoj?


Petrak jedini među Lokosima ima žute kartone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
26. travanj 2024 22:23