VOJKO BASIC/CROPIX Cropix
FANTASY HNL

Donosimo najavu novog kola Fantasy HNL lige: Što može oslabljeni Hajduk napraviti u Koprivnici?

Slaven je siguran, a Hajduk i dalje nastavlja lov za Goricom i Rijekom...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 20. travanj 2021. 08:16

ŠIBENIK - GORICA
Šibenčanima pobjeda praktički jamči ostanak u ligi. No, dobar je i bod. S druge strane Gorica ne igra dobro, treće mjesto sada je već jako upitno. Stoga bi gostima bod sigurno bio solidan ulov. U takvim okolnostima realno je očekivati čvrstu i taktički zatvorenu utakmicu u kojoj bi i jedan gol mogao odlučiti pobjednika. Gosti dolaze bez sjajnog Lovrića, te važnih Kalika i Steenvoordena. Šibenik pak igra bez ozlijeđenog Ampema, a nema ni Pandže.

SLAVEN BELUPO - HAJDUK
Koprivničani su s pobjedom u Gorici dohvatili 30 bodova što bi trebalo biti dovoljno za ostanak u ligi. Hajduk i dalje nastavlja lov za Goricom i Rijekom. Njihova nedavna utakmica na Poljudu završila je 2:2. Gosti dolaze bez Vuškovića i Simića, što znači da će Mujakić i Dimitrov sigurno igrati od prve minute, te da trećeg stopera neće biti. No, gosti će igrati i bez ključnog veznjaka Fossatija. Atanasov i Jurić stoga bi trebali voditi igru. Domaćin igra bez kartoniranog Bogojevića.

LOKOMOTIVA - VARAŽDIN
Na Kajzerici slobodno mogu spremati stvari za drugu ligu ne pobijedi li Lokomotiva u ovoj utakmici. Naravno da to ne znači da će domaćin srljati, jer to nije stil trenera Toplaka, a i nema Lokomotiva momčad koja može bilo koga tako napasti. Toplak odlično poznaje Varaždince jer ih je vodio na početku sezone. Gostima bi i bod bio sjajan posao. Lokosi nemaju kartoniranih igrača, a gosti stižu bez Kolarića.

ISTRA 1961 - RIJEKA
U Kupu je prije nekoliko dana Istra pobijedila 3:2, što će domaće sigurno napuniti optimizmom. Problem im je izostanak Gržana koji svojom brzinom i prodornošću ima veliku važnost u igri Puljana. Istri je svaki bod važan u teškoj borbi za ostanak, a gosti pak love treće mjesto i bježe od Hajduka koji je peti. S obzirom na to da je Kulenović zabio dva gola u zadnjoj utakmici realno je da njega vidimo u napadu, čak ako Drmić i bude spreman. Tomić nema razloga dirati momčad koja je onako lako pobijedila Lokomotivu. Riječani na Drosinu stoga opet dolaze kao izraziti favoriti, bez obzira na rezultat u Kupu.

OSIJEK - DINAMO
Utakmica sezone. Dinamo je i bod jako dobar ulov jer ima dva boda više i utakmicu manje. Osijek je taj koji treba pobjedu, ali već znamo da to neće utjecati na koncepciju trenera Bjelice. Bit će to ratnička utakmica s domaće strane. Osijek igra bez Jugovića, te ozlijeđenih stopera Gutierija i Care. To znači da će Lončar, Škorić i Čeberko igrati u zadnjoj liniji. Dinamo igra bez Gavranovića, ali Petković i Ademi su spremni, što je za Modre najvažnija vijest.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
12. rujan 2024 01:59