Paun Paunović/CROPIX
OSIJEK

Dragan Blatnjak potpisao

Piše: Darko RužićObjavljeno: 20. veljača 2013. 16:03

Nespokoj vlada u Gradskom vrtu. Nastavak prvenstva Bijelo-plavi su otvorili vrijednom pobjedom nad Dinamom, a samo tjedan dana poslije doživjeli neugodan poraz od Cibalije u Vinkovcima. U tjedan dana pokazali su dva lica. Sigurno ni jedno nije ono pravo.

Stvarnu vrijednost momčadi koja je na raspolaganju treneru Stanku Mršiću treba tražiti negdje u sredini. A položaj na tablici, činjenica da će Prvu HNL napustiti tri najslabije plasirane momčadi, te okolnost da Bijelo-plave još muče “mliječnih zubi”, jer u svojim redovima imaju nekoliko igrača bez dostatne seniorske minutaže i iskustva, zahtijevalo je potragu za ponekim osiguračem, igračem koji bi osnažio njihove redove.

Takvoga su Osječani pronašli u Draganu Blatnjaku (32) koji je jučer došao u grad na Dravi, podvrgnuo se liječničkim pregledima i nakon toga potpisao ugovor koji će ga u Gradskom vrtu zadržati do konca ovog prvenstva.

- Odradio je Blatnjak već i jedan trening s nama. Njegova je kvaliteta, vidjelo se od prve, neupitna. Sigurno nam može pomoći i znanjem i iskustvom - kazao je trener Bijelo-plavih Stanko Mršić.

Blatnjak je u Osijek došao sa svoje posljednje igračke adrese u Rostovu. Nije u tjelesnom smislu, kako bi netko mogao pomisliti, zapušten. I ta činjenica govori da je prvoligaš s Drave angažirao ozbiljnog profesionalca koji još ima što reći na našoj prvoligaškoj sceni.

- Ostali smo oskudni s napadačima. U Blatnjaku vidim rješenje tog problema - izjavio je trener Mršić.

Blatnjak će pravo nastupa za Bijelo-plave imati u posljednjem kolu prvog dijela kada će biti gosti Splita.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 04:04