PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix
ZAMJENIK KAPETANA

‘Drago mi je da me prate Talijani i Nijemci, a iz Hajduka sigurno neću otići kao slobodan igrač‘

Na Poljudu se kalkulira da bi odštetom od njegove prodaje mogli zaraditi do 1,5 milijuna eura
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. travanj 2021. 09:18

Livaja je deset godina proveo u inozemstvu, a Jurić igra treću sezonu u Hajduku. Sljedeći tjedan bit će dvije godine od njegove najbolje utakmice u bijelom dresu, poljudske pobjede nad Rijekom iz travnja 2019.

Pamti se taj susret po mnogim detaljima, ali i najvažnijoj činjenici da je Jurić pokazao kako je igrač na kojeg Hajduk može računati u budućnosti. U kolovozu puni 25 godina, hoće li rođendan dočekati u bijelom dresu?

- Gledam samo prema prvoj sljedećoj utakmici i pokušavam pružiti maksimum. Uvijek dajem sve od sebe, uživam u svakom danu.

Nije pitanje o 25. rođendanu bilo bez osnova, jer Jurić je jedan od igrača za kojeg postoji interes iz inozemstva. Jedan od rijetkih na kojem Hajduk može zaraditi već ovog ljeta. Ugovor s Hajdukom ima do lipnja 2022., još godinu dana je igrač Bijelih, ali šuška se o zanimanju, prije svih, talijanskih klubova Verone i Torina, a prema Juriću nije ravnodušan ni Werder.

- Znam da je i prošlog ljeta egzistirala službena ponuda jednog talijanskog kluba. Drago mi je da me prate klubovi iz Italije i Njemačke. Na ljeto ćemo se dogovoriti, što je najbolje za klub, to je i za mene. Ako ne bude ponude sigurno neću otići iz Hajduka kao slobodan igrač. Potpisat ćemo novi ugovor, ostat ću u Hajduku dok ne dođe prava ponuda s kojom ću donijeti odštetu klubu. Hajduk mi je dosta pružio, pošteno je od mene da klubu nešto i vratim pri odlasku.

Na Poljudu se kalkulira da bi odštetom od prodaje Jurića mogli zaraditi do 1,5 milijuna eura. Ali, svaka prodaja preko 1 milijuna eura bit će sjajan posao s obzirom na to da je Jurić pred dvije i pol godine došao gotovo besplatno iz Dugopolja. No, pričekajmo još 35 dana do kraja sezone pa nam stiže zanimljivo ljeto na mercatu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 09:36