Damir Krajač/CROPIX
DOBAR POSAO

'Drago mi je da sam pogodio sa sastavom, već u prvom dijelu morali smo sve riješiti'

Bili smo blizu tom drugom golu, mogli smo ga postići. No, nedostajala je završnica, taj zadnji pravi pas, tu nismo bili pravi - rekao je trener Dinama nakon pobjede
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. kolovoz 2012. 00:23

Dinamo je pobjednički prošao kroz Tiraspol, Modri su se nakon Helsinkija prije godinu dana prvi put vratili kući s europskom pobjedom. Nisu primili pogodak, bili su bolji od Šerifa, uglavnom, kad se sve zbroji mogu u Maksimiru biti zadovoljni.

- Zadovoljan sam, kako ne. Imamo veliki rezutlat za uzvrat, zabili smo gol, a nismo ga primili, to je ono po što smo došli. U Zagrebu ćemo sigurno proći dalje - ne krije oduševljenje Ante Čačić, koji također priznaje da je njegova momčad već u prvom dijelu mogla riješiti sve dvojbe.

- Slažem se, bili smo blizu tom drugom golu, mogli smo ga postići. No, nedostajala je završnica, taj zadnji pravi pas, tu nismo bili pravi. Ipak, drago mi je da sam pogodio sa sastavom, Leko je odlično odigrao na desnoj strani, zaustavio prodore njihovih najopasnijih igrača. Najvažnije je da se momčad evidentno diže, rastemo u formi iz utakmice u utakmicu. Otvorili smo vrata Europske lige, a u uzvratu ćemo i proći kroz njih. Uz to ćemo tu utakmicu iskoristiti i da još malo podignemo formu momčadi, uigramo se i dosegnemo razinu koja nam je potrebna u četvrtom pretkolu Lige prvaka - najavio je Čačić iduće utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 03:37