Srečko Niketić / CROPIX
A NAJAVILI MIRAN TJEDAN

Drama u Puli: Direktor Istre Andrej Sazonov pijan udario u drugi automobil i pobjegao!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2011. 10:30

Trebao je to biti tjedan smirivanja tenzija oko pulskog prvoligaša, međutim, uslijedio je novi šok. Sastanak između predsjednika kluba Mikhaila Ščeglova i trenera Igora Pamića, te Ščeglova i iskusnijih igrača, donio je potvrdu povjerenja treneru i jasan stav predsjednika da igrače smatra odgovornima. Vijest da je ruski poduzetnik postao većinski vlasnik kluba pri čemu je za zimu najavio dovođenje novih pojačanja uz zadržavanje postojećeg kadra, bila je jasna naznaka da Ščeglov namjerava čvršće preuzeti konce kluba u svoje ruke. Međutim, taman kada se činilo da se negativnosti stišavaju dogodio se novi šok.

Direktor kluba, Andrej Sazonov, u Ulici Vidikovac istoimenog pulskog naselja izazvao je u večernjim satima prometnu nesreću pod utjecajem alkohola. Svojim je automobilom Honda udario u nepropisno parkirani Renault Twingo te ga je odbacio u dvorište obližnje kuće. Najgore od svega, direktor Istre 1961 nije sačekao policiju, već je svojim automobilom napustio mjesto nesreće. Policija ga je zatekla nedaleko mjesta nesreće kod svoje kuće pri čemu je Sazonov sat i pol nakon udaljavanja napuhao 1,34 promila alkohola.

Materijalna šteta na automobilima, stupu i dvorištu procijenjena je na ukupno 50 tisuća kuna, a Sazonov ističe da se s mjesta nesreće odvezao jer je bio u šoku. Direktor pulskog prvoligaša javno je izrazio žaljenje te najavio plaćanje ukupne štete.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:33