CROPIX
SASVIM NOVI SLUČAJEVI

DRAMATIČNO NA POLJUDU Agenti USKOK-a opet u Hajduku, policija češlja više stotina dokumenata, sporni su transferi trojice Ukrajinaca!

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 15. veljača 2017. 21:37

Djelatnici PNUSKOK-a koji djeluju po nalogu USKOK-a posjetili su Hajduku prije dvadesetak dana i izuzeli dokumente vezane za transfere, a neslužbeno se doznaje da su ih posebno zanimali ugovori Artema Milevskog, Maksima Bilija i Artema Radčenka.

Svi su oni dovedeni u periodu dok je sportski direktor bio Goran Vučević koji se povukao s funkcije nakon što je NO izglasao nepovjerenje predsjedniku Marinu Brbiću. Nije prvi put da se istražuju transferi u Hajduku, pod povećalom je bio i transfer Ante Vukušića u Pescaru, no sada je ovo izgleda nešto novo. Iz Hajduka nismo dobili nikoga tko bi mogao komentirati, ali to i ne bi bilo moguće zbog tajnosti istrage. Vodeći ljudi Hajduka u to vrijeme dali su izjave za Slobodnu Dalmaciju.

- Nemam podatke ni saznanja da su se istražitelji interesirali za ugovore si igračima koji su sklopljeni u moje vrijeme, no mogu reći da ja nijedan ugovor nisam potpisao jer za to nisam bio ovlašten. Svi ugovori su išli preko Nadzornoga odbora – kazao je Vučević rekavši da su istražitelji dolazili i prije te će vjerojatno i ubuduće. – Mogu samo reći da se sve kontroliralo i sve je bilo transparentno.

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U ČETVRTAK

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 17:34