Slavlje Intera

 MARKO TODOROV/CROPIX Cropix
DRUGA HNL

Inter i Cibalia pobijedili bodove u Zaprešiću, gol pao već u prvoj minuti vrlo napadačke utakmice

Cibalia je i dalje bez pobjede u gostima, a Inter je i devetu utakmicu u nizu ostao neporažen
Piše: D. Topić/SNObjavljeno: 22. travanj 2022. 22:21

Odigrana je prva utakmica 25. kola Druge HNL, a u Zaprešiću nije bilo pobjednika. Domaći Inter i Cibalia odigrali su 1:1.

Nakon utakmice obje momčadi su zadovoljne ishodom, u otvorenoj utakmici oboje su tražili pobjedu, bez kalkulacija, pa smo već u 1. minuti vidjeli prvi pogodak.

Gosti su došli u vodstvo, Dogan je lijepo s lijeve strane ubacio, a Jelić je s 12 metara prizemnim udarcem zabio pored nemoćnog Lukića.

Domaćin se oporavio u 30. minuti, Marasovicevu asistenciju, Banovec je iskosa pretvorio u izjednačenje. Do kraja prvog dijela više nismo vidjeli pogotke, premda su obje ekipe igrale vrlo napadački.

image
MARKO TODOROV/CROPIX Cropix

U drugom dijelu gosti su lovili puni plijen, ali prvu prigodu imao je Inter, na dodavanje Banovca Rak je glavom pucao, a Kovačević obranio. To nije smelo goste koji su u sljedećih desetak minuta stvorili tri matne pozicije, ali nisu uspjeli svladati vrlo raspoloženog Lukića. Prvo je Bajićev udarac glavom Lukić skrenuo u gredu, potom je obranio neugodan pokušaj Miljanić, a u 68. minuti Stanić je glavom pucao, opet je Lukić bio na mjestu.

Do kraja nije bilo pogodaka, Cibalia je i dalje bez pobjede u gostima, a Inter je i devetu utakmicu u nizu ostao neporažen.

U subotu će igrati BSK - Dubrava TK, Opatija - Rudeš, Solin - Sesvete, Kustošija - Orijent 1919 i Varaždin - Osijek II, dok su u nedjelju na rasporedu dvije utakmice te se sastaju Dinamo II - Dugopolje i Croatia Zmijavci - Jarun.

Linker
24. travanj 2024 17:27