Predsjednik HD-a Marinko Perić

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
VIŠE NE ŽELE ŠUTJETI

Kultni hrvatski klub na nogama: ‘Koji je više smisao ovoga? To je ruganje svima koji vole hrvatski nogomet!‘

‘Svaki tjedan čitamo po medijima o nezadovoljstvu klubova i gledamo očite greške...‘
Piše: SNObjavljeno: 11. listopad 2022. 10:51

Bivši prvoligaš Hrvatski dragovoljac ove se sezone nalazi u novim problemima. Sigećani su nakon devet kola na samom začelju SuperSport Prve NL, trenutno drže posljednje 12. mjesto sa samo 6 osvojenih bodova.

Dragovoljci za ovakav rezultatski debakl u novoj sezoni krive suđenje, a o svemu su se oglasili i na društvenim mrežama. Očitovanje HD-a prenosimo u cijelosti.

"Hrvatski dragovoljac, nakon analize posljednje utakmice, ponukan sudačkim greškama koje se događaju na njegovu štetu u skoro svakom kolu od početka prvenstva postavlja pitanje koji je smisao svakodnevne borbe sportskih djelatnika klubova, krvavog rada, novca i zdravlja zaposlenika, kad se tim odlukama onih koji bi trebali unaprijediti i zaštiti igru, sve navedeno omalovažava i marginalizira.

- Takve greške vidimo i na mnogim drugim terenima Supersport 1. NL, često u korist pojedinih favoriziranih klubova, Svaki tjedan čitamo po medijima o nezadovoljstvu klubova i gledamo očite greške koje su ponekad toliko velike da se zapitamo da li stvarno možemo govoriti o greškama ili iza toga stoji nešto drugo. Postavlja se pitanje u čiju korist se radi na takav način jer ti bi suci navodno trebali stasati i ući u onu elitnu skupinu. U korist hrvatskog nogometa svakako ne. Postoji razlog zašto nas nema na mapi europskog i svjetskog suđenja već godinama i gledamo ga iz kolo u kolo, a sve to je ruganje navijačima i ljudima koji vole i prate nogomet u Hrvatskoj", stoji u očitovanju Hrvatskog dragovoljca

Linker
26. travanj 2024 16:11