Darko Dražić

 TOM DUBRAVEC Cropix
NOVI ŠOK

Legenda Hajduka smijenjena nakon 11 dana, javila se i ljuta supruga: ‘Bolje vam ide brojanje katolika!‘

‘Naravno da sam iznenađen. Nisam ni započeo posao, ali kad dirneš u nekog domaćeg, tako to bude‘
Piše: Ante Ujević, Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2022. 15:06

Novi šok u Zmijavcima, treći trener Croatije ove sezone Darko Dražić dobio je otkaz na klupi Croatije. Tako da će od 14. kola i dvoboja protiv Kustošije, Zmijavčane voditi već četvrti trener ove sezone. Samo 11 dana na klupi kluba iz Zmijavca bio je proslavljeni igrač Hajduka. Možemo reći, računajući praznike, Dražić je samo 9 dana radio kao trener u Zmijavcima. Zbilja su to nevjerojatne činjenice, kakve u nogometu rijetko viđamo. Dvije utakmice u Zmijavcima protiv Solina i Dugopolja vodio je Dražić i upisao dva poraza ali dojma smo da je trebao veći vremenski period dobiti u Zmijavcima.

"Odlukom uprave, trener Darko Dražić, trener vratara Marino Strmo i kondicijski trener Emilio Jerković razriješeni su svojih dužnosti u Nogometnom klubu Croatia. Svima želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem sportskom i privatnom djelovanju. Novi stručni tim biti će objavljen uskoro", objasnili su iz kluba.

Dražić je u izjavi za Slobodnu Dalmaciju rekao da sumnja na dvije stvari zbog kojih je smijenjen:

- Iznenađen sam jer tek sam snimio situaciju i održao nekoliko treninga, valjda pet... Što sam mogao uraditi u tom kratkom vremenu? U biti nisam ni započeo posao. Pretpostavljam da je razlog taj što sam izvadio iz igre kapetana Ivana Todorića, to je možda zasmetalo ili što nisam dopuštao da mi se funkcioneri miješaju u posao i nisam dopustio ni da mi ulaze u svlačionicu. Kad dirneš u nekog domaćeg, tako to bude - rekao je Dražić.

Legenda Hajduka, bivši hrvatski reprezentativac nije dobio pravu priliku, a u komentaru na Facebook stranici kluba iz Zmijavaca javila se i njegova supruga Jadranka...

"Po službenom priopćenju koje je dobio moj suprug, načelnik općine Zmijavci je zbog po meni oskudnog znanja donio ovu odluku. Želim vam svako dobro kao i vi mom suprugu uz napomenu da načelniku bolje ide statistika broja katolika nego znanje o profesionalnim nogometu", napisala je.

image

Poruka Jadranke Dražić

FACEBOOK SCREENSHOT

U velike probleme momčad je upala odlaskom Gorana Karoglana u Hajduk, jer ipak je u prvim kolima Karoglan bio taj koji je složio momčad i čiji je način rada odgovarao igračima Croatije. Ali rezultat loših predstava Zmijavčana možemo vidjeti i u ozljedi igrača, pojačanja koja su u klub stigla ove sezone. Što se tiče igrača Croatije, već duže vrijeme ne može se računati na Llanosa, Bačelića-Grgića - velikog pojačanja iz Šibenika - i na Jonjića, igrače koji su ofenzivni dio momčadi.

Linker
11. travanj 2024 23:01