Marin Oršulić vraća se na klupu Zmijavaca

 JOSKO PONOS Cropix
ZVUČI NADREALNO

Nastavak farse: Potjerali legendu Hajduka pa doveli trenera koji je prije 15 dana dao ostavku?!

Četvrti trener u ovoj sezoni zapravo je treći. A momčad nije dala gol od njegova prethodnog mandata.
Piše: Ante Ujević, Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2022. 17:54

Novi stari trener Croatije je Marin Oršulić, samo nakon 15 dana što je dao ostavku ponvno je Oršulić uhvatio vrući krumpir iz Zmijavca i ponovno je postao trener Croatije. Iako je po redu četvri, treće je ovo ime na klupi Croatije od samoga početka sezone i Oršulić će ponovno imati priliku pokazati svoje znanje. Može se reći da je on bio i kod igrača prvi favorit te je na nagovor uprave ponovno pristao biti trener Croatije.

Ovoj odluci zasigurno puno udjela uz upravu imaju i igrači kluba, jer su u par navrata komentirali kako je Oršulić zbilja dobar trener. Za razliku od njegova pomoćnika iz prvog mandata, Marka Kartela, tu je funkciju za sada preuzeo bivši veznjak Hajduka, Igor Musa.

Musa koji je bio pomoćnik u Dubravi Tim Kabelu i koji osim igračkog iskustva stječe i novo trenersko. Tako će dvojac Oršulić- Musa voditi Croatiju u 14. kolu protiv Kustošije, i tražiti prvi postignut gol kojeg nema već 360 minuta. Posljednji pogodak Croatije djelo je upravo Oršulićeve momčadi protiv Jaruna, odnosno Jonjićev gol u 90. minuti.

- Što je bilo, iza nas je, dobio sam novu priliku od uprave kluba i ja sam je prihvatio. Znak je to da sam svoj posao radio ozbiljno i s puno poštovanja prema ljudima u klubu kao i igračima. Ja nastavljam gdje sam stao, već sam stekao neku rutinu s tim momcima i želim da ova priča traje što duže. Nadam se da ćemo Croatiju izvući iz krize rezultata. Ne želim komentirati prijašnjeg kolegu, to je posao uprave, moj je da podignem momčad, i vratim im samopouzdanje i pravi put jer oni vrijede više nego što rezultati pokazuju - rekao je Oršulić.

Podsjetimo, uprava Croatije u utorak je dala otkaz Darku Dražiću, legendi Hajduka i to nakon samo dvije utakmice...

Linker
06. travanj 2024 23:58