Ivana Komak

 

 VLADO KOS Cropix
SKANDAL U SUPERSPORT 1.NL

Predsjednik hrvatske senzacije oštro odgovorio na optužbe: ‘Nisam takav seljak, u crkvi sam pet puta tjedno‘

‘To što je rekao jednostavno nije istina‘, kaže Ivan Komak
Piše: Vito TomasObjavljeno: 20. travanj 2024. 17:49

Zrinski Osječko 1664 slavio je protiv BSK Bijelog Brda u sklopu 27. kolu SuperSport 1.NL. Pogodak odluke u 72. je minuti zabio Dominik Dogan i donio svojoj momčadi važna tri boda u borbi sa Šibenikom za promociju u najviši rang hrvatskog nogometa.

Trener gostiju Denis Krstanović je nakon utakmice optužio predsjednika Zrinskog Ivana Komaka za neprikladan potez pri pogotku svoje momčadi.

- Smatram potpuno neprimjerenim, nekulturnim i primitivnim slaviti gol svoje ekipe držeći se za međunožje i okretati se prema našoj klupi, pa još i dodatno pokazivati ‘bosanski grb - rekao je Krstanović i nadodao:

- Degutantno je i bogohulno (toliko o vjeri znam), nakon stiskanja muda, istim tim rukama stiskati krunicu.

Izazvalo je to reakciju i samog Ivana Komaka koji je oštro negirao spomenute navode i najavio tužbu.

- Trener Bijelog Brda iznio je laži i već sam angažirao odvjetnika i idem s tužbom jer je riječ o vrijeđanju i klevetanju. Ja sam slovačke i hrvatske kulture, vjernik koji pet puta tjedno ide u crkvu i takve stvari mi nikada ne bi pale na pamet. Provjerite kod mojih igrača, ja se s njima šalim, pokušavam sve napraviti da imamo što bolju atmosferu, takvi seljački potezi nisu moja razina i to što je rekao jednostavno nije istina. Ne znam što, ili tko ga je instruirao da ovako nešto napravi, bolje da je pričao o pristupu njegove momčadi protiv Šibenika i pristupu protiv nas. Mene vodi vjera u Boga i bit ću prvi. Nisam istupao do sada s pričom o sucima, ali mi smo do sada imali jedan, a Šibenik devet penala. Jučer smo mogli ostati bez dva boda, promašili smo dosta šansi, ali ja se za svaku utakmicu spremam da može završiti svakako, no Božja volja je na našoj strani i to nije slučajno – rekao je Komak za Sportalo.

Linker
20. travanj 2024 17:51