DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PALA JE ODLUKA

Predsjednik nakon natezanja napustio drugoligaša, igrači prekinuli štrajk: ‘Žrtvovao sam zdravlje i obitelj‘

U Sigetu je ova vijest primljena s olakšanjem i sada kreće akcija ostanka...
Piše: Slavko KonopljakObjavljeno: 10. veljača 2023. 21:59

Šator je u Sigetu spušten. Dakle, cirkus tehniciranja predsjednika Marinka Perića oko odluke odlazim-ostajem-odlazim, konačno je završen. Predsjednik kluba iz Sigeta na odlasku danas je u pismenom obliku IO kluba podnio neopozivu ostavku, u kojoj je istaknuo:

”U tri i pol godine koliko sam na čelu ovog svetog kluba uložio sam cijelog sebe, svoju imovinu, žrtvovao svoje vrijeme, zdravlje i obitelj, sve kako bi klub funkcionirao i uspio. Nažalost, došao je trenutak u kojem nisam mogao omogućiti klubu daljnje normalno funkcioniranje. Stoga osjećam moralnu obvezu da ovim putem podnesem neopozivu ostavku na mjesto predsjednika NK Hrvatski dragovoljac, kluba kojeg ću uvijek nositi u srcu i kojem želim svu sreću u nadam se uspješnoj budućnosti, koju ovaj klub zaslužuje.

Premda je već kasno za ostavku, jer su zbog njegova odugovlačenja seniori zbog štrajka zbog neisplaćenih plaća iz prošle godine izgubili 20 dana priprema i četiri kontrolne utakmice, Ipak, u Sigetu je ova vijest primljena s olakšanjem i sada kreće akcija ostanka, dakle, treba spasiti što se spasiti može. Situacija je teška i gotovo bezizlazna, jer Hrvatski dragovoljac čvrsto sjedi ispod “svjetla lampaša”, a najbliži konkurenti za ispadanje, BSK i Croatia Zmijavci, bježe im šest bodova.

Jasno, poslije ove vijesti, jučer su igrači Dragovoljca prekinuli štrajk jer im obećana isplata neisplaćenih plaća iz prošle godine u što kraćem roku i vratili su se normalnom radu.

Linker
16. travanj 2024 01:50