Silvio Marić, desno, uz Ivicu Landeku

 DAMIR ŠKOMRLJ/CROPIX Cropix
‘NIJE IŠLO...‘

Silvio Marić nakon samo tri mjeseca napustio Rudeš: Evo kako je objasnio iznenadni odlazak

Nekadašnji igrač Dinama i hrvatske reprezentacije uvjeren je da će klub nastaviti tamo gdje je stao.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. svibanj 2022. 12:41

Samo dan nakon što je za novog trenera u redovima zagrebačkog drugoligaša Rudeša angažiran Mato Neretljak, klub je napustio nekadašnji igrač Dinama i hrvatske reprezentacije, Silvio Marić. Svoj je odlazak s funkcije sportskog direktora koju je obnašao, objasnio putem klupske Facebook-stranice.

- Pokušao sam uskladiti angažman u klubu sa svojim obvezama ali jednostavno nije išlo. Klub je u dobrim rukama i sa jasnom vizijom i uopće ne sumnjam u ostvarenje rezultata koji nam je protekle sezone za malo izmaknuo. Način na koji se razvija škola nogometa u protekle dvije godine i po pitanju broja nogometaša kojih je sada preko 500 i po pitanju rezultata može biti samo jamstvo uspjeha. Biti dio ovako posloženog kluba iza kojeg stoji zaista ekipa sposobna za veliki stvari može biti samo privilegija. 3 mjeseca mi je bilo dovoljno da sve ovo vidim i zato mi je i teško što moram napustiti klub - rekao je Marić.

Podsjetimo, Rudeš je netom završenu sezonu u 2. HNL okončao na drugoj poziciji te mu je zamalo izmaknula titula prvaka koju je u dramatičnoj završnici uspio osigurati Varaždin i tako se nakon samo jedne sezone vratiti u elitno društvo. Rudeš će pod vodstvom Mate Neretljaka isto pokušati u novoj sezoni.

Linker
28. travanj 2024 11:07