Ivan Knežević

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
TUŽNA VIJEST IZ ZAGREBA

Umro je dugogodišnji predsjednik Rudeša Ivan Knežević: ‘Praznina i tuga koju je ostavio dugo će nas pratiti‘

Dignuo je jedan kvartovski klub u visine, od petog do prvog ranga domaćeg nogometa...
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 06. veljača 2023. 18:30

Nogometna obitelj hrvatskog i zagrebačkog nogometnog saveza oprašta se od preminulog Ivana Kneževića - Kneza (70). Dugogodišnji predsjednik lidera Prve nogometne lige Rudeša bio je omiljen u svakom društvu kojega je bio dio. Čovjek ogromnog srca, velika ljudina, tako ga opisuju oni koji su ga poznavali.

Dignuo je jedan kvartovski klub u visine, od petog do prvog ranga domaćeg nogometa, na kojima ga održava sadašnja uprava. Zasluženo će se od njega posebno oprostiti u Zagrebačkom nogometnom savezu u srijedu u 11 sati u prostorijama saveza u Kranjčevićevoj 4, podno zapadne tribine. Prigodi će prisustvovati njegova obitelj, predstavnici klubova i članovi HNS-a.

- U žalosti javljamo kako nas je napustio naš prijatelj i kolega Ivan Knežević "Knez". Obitelji izražavamo iskrenu sućut. Praznina i tuga koju je ostavio dugo će nas pratiti. No još duže će u nama biti osjećaj poštivanja i prijateljstva koje imamo za njega. Kao dugogodišnji predsjednik NK Rudeša za svoga djelovanja vodio je klub s petog do prvog ranga - ovako se Rudeš oprostio od "Kneza" na svojoj službenoj društvenoj mreži.

Linker
18. travanj 2024 04:44