NIKSA STIPANICEV Cropix
STIŽE POJAČANJE?

Velika senzacija na pomolu: Legendarni Vatreni mogao bi preuzeti kormilo novog HNL prvoligaša

S obzirom da sezona počinje za nešto više od mjesec dana, klubu sa zapada Zagreba plan je početi pripreme već 15. lipnja
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2023. 12:20

Iako je ispunio sve zadane ciljeve i osvojio prvo mjesto Prve nogometne lige, odnosno promovirao Rudeš u najviši domaći nogometni rang, Davor Mladina je završetkom sezone sporazumno u dogovoru s upravom kluba napustio "kormilo" Zagrepčana. S obzirom da sezona počinje za nešto više od mjesec dana, a klubu sa zapada Zagreba plan je početi pripreme već 15.lipnja, jasno je da je potrebna brza reakcija u dovođenju novog trenera.

Iako još ništa nije potvrđeno, kao rješenje spominje se legendarni Vatreni veznjak - Robert Prosinečki. Tako mladoj, ali momčadi širokog kadra punog kvalitetom, došao bi netko tko ima iskustvo kao izbornik i klupski trener. Činio bi poseban reprezentativni tercet, sa sportskim direktorom Silviom Marićem i predsjednikom Josipom Šimunićem.

Započeo je karijeru kao pomoćni trener u hrvatskoj reprezentaciji, gdje se zadržao gotovo pet godina, a onda je 2010. godine preuzeo Crvenu zvezdu. Zatim je prešao u turski Kayserispor, da bi nakon toga preuzeo klupu Azerbejdžana, a posljednji duži period proveo je kao izbornik Bosne i Hercegovine. Zadnji angažman imao je u slovenskoj Olimpiji, koju je vodio osam utakmica i u srpnju 2022. godine otišao radi ne slaganja s upravom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 05:04